Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Oguz...

80+ Bronze
pardon haklısınız wraith üzerinde satılan başka skatez ile karıştırmışım. ice v2 olanın stoğu wraithte bitmiş yanzi modeli var. Aralarında renk dışında bir fark var mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@slm.ycl02 36 TL'ye satılan üründe 82 tl vergi alıyorlar şaka gibi sadece 47 tlsi gümrüğe sunmak içinAlıntıyı görüntüle
147×0.6 88tl kargo ücretiyle malzemenin ücretine göre hesap

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
147×0.6 88tl kargo ücretiyle malzemenin ücretine göre hesap
anladım hocam benim bildiğim kargo ücreti vergi hesabına katılmadan %60 + gümrüğe sunma bedeli, damga vergisi vb gibi şeyler de ekleniyordu ama yanlış biliyorum sanırım. teşekkürler

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Selim
pardon haklısınız wraith üzerinde satılan başka skatez ile karıştırmışım. ice v2 olanın stoğu wraithte bitmiş yanzi modeli var. Aralarında renk dışında bir fark var mıdır ?

@slm.ycl02 36 TL'ye satılan üründe 82 tl vergi alıyorlar şaka gibi sadece 47 tlsi gümrüğe sunmak içinAlıntıyı görüntüle
En azından satıcı ürünü 1 dolar girmiş. Yoksa ne kadar vergi çıkardı hesap et :)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
En azından satıcı ürünü 1 dolar girmiş. Yoksa ne kadar vergi çıkardı hesap et :)
ice v2 ile yanzi modeli arasında renk farkı dışında bir fark var mıdır ? ona göre wraith üzerinden alacağım aliden almakla aynı fiyata geliyor
:)

Oguz...

80+ Bronze
anladım hocam benim bildiğim kargo ücreti vergi hesabına katılmadan %60 + gümrüğe sunma bedeli, damga vergisi vb gibi şeyler de ekleniyordu ama yanlış biliyorum sanırım. teşekkürler
Yanlış bilgi değil sizin dediğiniz alinin vergi alımı büyük ihtimal malzemenin fiyanın içinde görüyor onu

Alide free değilde kargo ücreti ayrı ödemelilerde kargonun vergisini almıyordu. 1 ay önce falan değişmiş olabilir tabii ki

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Selim
ice v2 ile yanzi modeli arasında renk farkı dışında bir fark var mıdır ? ona göre wraith üzerinden alacağım aliden almakla aynı fiyata geliyor
:)
Bilmiyorum ne desem yalan olur

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Yanlış bilgi değil sizin dediğiniz alinin vergi alımı büyük ihtimal malzemenin fiyanın içinde görüyor onu

Alide free değilde kargo ücreti ayrı ödemelilerde kargonun vergisini almıyordu. 1 ay önce falan değişmiş olabilir tabii ki
olabilir hocam ben de bilmiyorum ne desem yalan olur

Bilmiyorum ne desem yalan olur
anladım teşekkürler en iyisi wraithe stok gelmesini beklemek sanırım

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
hocam mousenın sıyahı geldı fakat skatezlerını begenmedım gıbı oncekı mousemın skatezlerı bıle daha ıyı gıbıme gelıyor yeterınce kaymıyor gıbı benden baskasına böyle geldı mı acaba

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
hocam mousenın sıyahı geldı fakat skatezlerını begenmedım gıbı oncekı mousemın skatezlerı bıle daha ıyı gıbıme gelıyor yeterınce kaymıyor gıbı benden baskasına böyle geldı mı acaba
hocam bu seride skatezler direkt çok kötü. Değişmesi şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,544
Üyeler
162,019
Son üye
Cann63
Top Bottom