Neler Yeni

Yeni Oyunum Steam'de

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Hayırlı olsun hocam. Bayağı güzel bir şey olmuş, çokça emek harcandığı belli. Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar. 🙏🏻
Gosterebildigimiz elimizdekinin yarısı. Çok teşekkürler.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
Tebrikler. Yakında bir jr. game developer olarak solo oyunumu yayınlayacağım ben de. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Tebrikler. Yakında bir jr. game developer olarak solo oyunumu yayınlayacağım ben de. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için.
öyle umuyorum hocam, başarılar.

Shourd

80+ Gold
gerçekten güzel böyle girişimler umarımki zor olsada şu zulanın yerinede türk bi fps oyunu yaparlar

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Yaratık Siren Head mi?

• Beğen

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Hayır, Lamphead.
Korku oyunları favori türüm. İstek listesine eklerim, uygun fiyatlı olursa da çıkışta satın alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Korku oyunları favori türüm. İstek listesine eklerim, uygun fiyatlı olursa da çıkışta satın alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.
Fiyatı sunduğu deneyime ve piyasaya göre Türkiye için gayet uygun olacak, özellikle çıkış indirimiyle. Teşekkürler.

lordGY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut kanl8
Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo trailer, oyun çok daha fazlasını vaat ediyor ancak demo da olmayacaklari için koymadık. Yılbaşında güncellenecek. Topluluk sunucularimiza katılıp bize destek olmak isterseniz de reklam olmaması adına linklere Steam sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden dusuncelerini ileten herkese teşekkürler.

iyi oyuna benziyor hocam başarılar.

• Muhteşem

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Normalde korku&gerilim oyunlarından uzak dururum fakat bir Türk yapımıcıysa desteği esirgemem. Mac(air m1 16/512) bakımından desteği gördüm acaba ısınma durumu yaşatıyor mu?

• Muhteşem

The Semih

80+ Gold
Oyunu kaç kişi ne kadar sürede ve bütçe olarak ne kadara yaptınız hocam, ön bilgi için soruyorum.

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Normalde korku&gerilim oyunlarından uzak dururum fakat bir Türk yapımıcıysa desteği esirgemem. Mac(air m1 16/512) bakımından desteği gördüm acaba ısınma durumu yaşatıyor mu?
Hayır, elimizde bir Mac bulunuyor ve olabildiğince optimize etmeye çalışıyoruz. Cihazınız Steam i destekliyorsa muhtemelen oyunumuzu sorunsuz oynarsınız hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu kaç kişi ne kadar sürede ve bütçe olarak ne kadara yaptınız hocam, ön bilgi için soruyorum.
Bu hale gelmesi yaklaşık 4 ay sürdü, yasal sebeplerden dolayı kişi sayısı veremiyorum, bütçe 0 TL öğrenciyiz zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom