Neler Yeni

Yardım 7000 TL'ye 3 Pedallı Direksiyon Seti Önerisi

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
daha demin senin için sarı siteden baktım pazarlıksız ile 7-8k ya shifterli veren ilanları buldum.
Hocam Şahıslara Ulaşmaya Çalıştım Kimse Geri Dönüş Yapmadı.. Sabahları İşte Olduğumdan Akşamları Ulaşmaya Çalışabiliyorum Belki Bununda Etkisi Vardır Diye Düşünebiliriz Belki Ama Sabah Görülürdü Diye Düşünüyorum Mesajlar Kısmında..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım Sahibinden De Kimseye Ulaşamıyorum.. En Son Çare Olarak Bizim Burada İzmit'de Belsa Plaza Var Yada Pasajlar Var Oralardan Spotculara Yada Ne Biliyim 2.El Cilere Yada Elektrik - Elektronikcilere Bakıp Almaya Çalışırım Yinede Param Yetmezse Malesef Son Çare Olarak Acemilik Ve Tecrübe Kazanma Diyerek V902 Alırım Gibi Duruyor Ne Kadar Önerseniz Yada Önermeseniz De.. Ama Tabi Şahıslara Ulaşıp Pazarlığa Oturabilirsek Yada Diğer Seçenekte Olduğu Gibi Satıcılardan Sağlam Güzel Birini Yakalayabilirsem Alırım Hocam.. O Zaman Da Atarım Buraya Almak İsteyen 7K'ya Uygundan Çeker Kendisine..

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Hocam Şahıslara Ulaşmaya Çalıştım Kimse Geri Dönüş Yapmadı.. Sabahları İşte Olduğumdan Akşamları Ulaşmaya Çalışabiliyorum Belki Bununda Etkisi Vardır Diye Düşünebiliriz Belki Ama Sabah Görülürdü Diye Düşünüyorum Mesajlar Kısmında..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım Sahibinden De Kimseye Ulaşamıyorum.. En Son Çare Olarak Bizim Burada İzmit'de Belsa Plaza Var Yada Pasajlar Var Oralardan Spotculara Yada Ne Biliyim 2.El Cilere Yada Elektrik - Elektronikcilere Bakıp Almaya Çalışırım Yinede Param Yetmezse Malesef Son Çare Olarak Acemilik Ve Tecrübe Kazanma Diyerek V902 Alırım Gibi Duruyor Ne Kadar Önerseniz Yada Önermeseniz De.. Ama Tabi Şahıslara Ulaşıp Pazarlığa Oturabilirsek Yada Diğer Seçenekte Olduğu Gibi Satıcılardan Sağlam Güzel Birini Yakalayabilirsem Alırım Hocam.. O Zaman Da Atarım Buraya Almak İsteyen 7K'ya Uygundan Çeker Kendisine..
O zaman şuan hiçbirşey alma paran olunca alırsın yoksa paranı çarçur ediceksin.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
O zaman şuan hiçbirşey alma paran olunca alırsın yoksa paranı çarçur ediceksin.
Hocam Sıkıntıda Orada Zaten Birikim Yapsam Da (O Ay Hayatımı İdame Ettirdiğim Paradan Geri Kalan Parayı Biriktirsemde) Burada Anlatamayacağım Bazı Şahsi Sebepler Kaynaklı Kazandığım +Paralar Bir Takım Yerlere Gidecek Ondan Dolayı 7K Üstüne Çıkamıyorum 5 Yıl İçerisinde..
Malesef Hayat Herkese Mullu Yüzünü Göstermiyor Bazı Kişiler Kötünün De Kötüsü Yüzlerini Görüyor.. Benden De Kötü Olanlar Var Tabi..

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Hocam Sıkıntıda Orada Zaten Birikim Yapsam Da (O Ay Hayatımı İdame Ettirdiğim Paradan Geri Kalan Parayı Biriktirsemde) Burada Anlatamayacağım Bazı Şahsi Sebepler Kaynaklı Kazandığım +Paralar Bir Takım Yerlere Gidecek Ondan Dolayı 7K Üstüne Çıkamıyorum 5 Yıl İçerisinde..
Malesef Hayat Herkese Mullu Yüzünü Göstermiyor Bazı Kişiler Kötünün De Kötüsü Yüzlerini Görüyor.. Benden De Kötü Olanlar Var Tabi..
Hocam o zaman bence acele etme karşına çıkarsa 7k ya g29 alırsın denk gelmezsede v902 alma sakın.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Hocam o zaman bence acele etme karşına çıkarsa 7k ya g29 alırsın denk gelmezsede v902 alma sakın.
Hocam Sonsuza Dek Bekletemem Parayı, Bu Ay Sonuna Dek Beklersem Bu Elimdeki 7K'da Elimden Uçacak.. Bir Galeyan İçerisindeyim Şuan Ki Oyüzden Geldim Buraya..
Ama Sizler G29 -/- G27 Aşağısı Alma Diyonuz, Bakalım Ne Olacak.. Çocuklara Ulaşabilirsem Alabilirim Ama Ulaşamazsam Bilemiyorum O Kısımda Kafalar Karışık..

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
bana stand ve g29 pedal lazım seri satan özelden ulaşsıın.

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet Topcu
Valla Banada 3'lü Pedal + Vites + Direksyon Satan Varsa G27 Yada G29 Ulaşabilirler Özelden..
Rampage alma v900s aldım kullanmıyordum arkadaşa 2.500 sattım heves ettim dnr dan v902 aldım almaz olaydım kalitesizliği akıyor, g29 al olmadı sonradan vitesini alırsın pedal hissiyatı ffb hissiyatı güzel rampage bi titreşim veriyor o kadar rampage markasından soğudum bi direksiyondan

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Rampage alma v900s aldım kullanmıyordum arkadaşa 2.500 sattım heves ettim dnr dan v902 aldım almaz olaydım kalitesizliği akıyor, g29 al olmadı sonradan vitesini alırsın pedal hissiyatı ffb hissiyatı güzel rampage bi titreşim veriyor o kadar rampage markasından soğudum bi direksiyondan
Bromen Ben Dreksyonu Aldım Diyelim, En İyi İhtimalle 5 Yıl Boyu Elmde Kuruş Extra Para Olmayacak, O Da En İyi İhtimalle..
Yani Bu Ay Dreksyon Aldım Diğer 2 Ayda Biriktirdiğimle Pedal Yada Vites Alamıyorum Çünkü Öyle bir Para Yok Ki Zaten Bu Ay 7K Parayı Harcamaz İsem O Para Da Puf Olacak..

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Bulabliirsen ikinci el vitessiz g29 yada g27 bulmayı dene

Top Bottom