5 paket mi ürün mü hocamevet aynı mantık aylık 5 paket ve paketler 30 euroyu geçmeyecek vergisiz hali
hm bi bakayımevet aynı mantık aylık 5 paket ve paketler 30 euroyu geçmeyecek vergisiz hali
Yok ama otomatik 30 euro üstü şeyleri alamıyorsun. Hatta bazı 27 dolarlık şeyleri bile alamıyorsun.benim aklıma bir soru takıldı. Aliexpressten hiç sipariş vermedim temu gibi midir? Sepet sınırı var mı?
Paket evetpaket, ürün olsa şimdiye patlamıştım tek tc üzerinden 10 tane ürünüm var
Zor gelir. Gelirse 2-3 stok gelir. Gelenlerin hepsinde CE etiketi ve Almanca yazı yazan stickerlar olduğunu fark ettim. Muhtemelen Almanya'ya ihrac edilecekti veya Amazon EU'ya gönderilip Avrupa deposundan AJAZZ DİRECT satacaktı ama bir problem çıktı ve firma ürünleri TEMU'da satıp elinden çıkardı diye düşünüyorum. Uzun süredir AJAZZ vb markaları satıyorum ama hiç CE etiketi vs koyduklarını görmemiştim mouselara. Kurallara uymaya çalıştıklarına göre amaçları Almanya depolarına yollamakatı ama muhtemen sorun oldu.Ne zaman tekrar gelir? Geçen para yoktu kaçırdım.
5 Farklı sipariş hakkı var her TC'nin. Ama bir pakette aynı üründen bi kaç tane olması risk.5 paket mi ürün mü hocam
ya bu yurt dışından gelen paketlerin her ay başı sıfırlanıyormu yoksa aldığım ürünün gümrükten geçme gününden sonramı 1 ay geçmesi lazımevet aynı mantık aylık 5 paket ve paketler 30 euroyu geçmeyecek vergisiz hali
ben 2 mouse almıştım bugün elime ulaştı 2 si tek paketteydi5 Farklı sipariş hakkı var her TC'nin. Ama bir pakette aynı üründen bi kaç tane olması risk.