Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
benim aklıma bir soru takıldı. Aliexpressten hiç sipariş vermedim temu gibi midir? Sepet sınırı var mı?
Yok ama otomatik 30 euro üstü şeyleri alamıyorsun. Hatta bazı 27 dolarlık şeyleri bile alamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

paket, ürün olsa şimdiye patlamıştım tek tc üzerinden 10 tane ürünüm var
Paket evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman tekrar gelir? Geçen para yoktu kaçırdım.
Zor gelir. Gelirse 2-3 stok gelir. Gelenlerin hepsinde CE etiketi ve Almanca yazı yazan stickerlar olduğunu fark ettim. Muhtemelen Almanya'ya ihrac edilecekti veya Amazon EU'ya gönderilip Avrupa deposundan AJAZZ DİRECT satacaktı ama bir problem çıktı ve firma ürünleri TEMU'da satıp elinden çıkardı diye düşünüyorum. Uzun süredir AJAZZ vb markaları satıyorum ama hiç CE etiketi vs koyduklarını görmemiştim mouselara. Kurallara uymaya çalıştıklarına göre amaçları Almanya depolarına yollamakatı ama muhtemen sorun oldu.

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Benim geldi mouse akşam deneyeceğim şuan sağlam duruyor. İş yerine söylemiştim, ben elendim kalanlara bol şanslar 😅

resta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Adem Keskin
mouse geldi elime siyah apex çok hafif ve küçük rival 3 ten geçtim devrim gibi bişey oldu şimdilik çok beğendim bu paraya nimet gerçekten.
birde şu razerin test uygulamasını atacak biri varmı bulamadım da.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çift, üçlü tıklama sorunu yaptığı doğru mu?

pcbuilder

80+
Logitech M720 ofis mouse'u kullanıyordum, Apex hile gibi geldi valla 🤣 (CS 1.6 oynuyorum) Ryzen 7600 olduğu için 8K polling rate'de kastı, 4K'da sıkıntı yok. Ekran kartım da yok bu arada.

Top Bottom