Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Qwerty1029384756
Bir yöntem söyleyeyim. Önce kaza yaptığınızı veya sigaradan çok daha kötü bir olay yaşadığınızı/yaptığınızı söyleyin, sonra sigarayı söyleyin. Psikolojik olarak bir yöntem. 1000 TL isteiyp sonra 200 TL istemek "en azından" olarak hissettirmenizi sağlıyor. Düz 200 TL istediğinizde ise öyle bir duygu hissettiremiyorsunuz.

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
La hep arkadaş çevresi diyip suçu başkasına atıyosunuz. Peki o arkadaş çevresinde sigarayı ilk içen nasıl içti :D Tamamen irade meselesi boşuna suçu başkasına atmayın.

grasdiyas

80+ Silver
emin ol bilmemeleri daha iyi bilseler daha çok içiceksin rahat rahat busefer hiç bırakamayacaksın 2ay olmuş daha geç değil bırakmak için şuan çok hissetmessin zararlarını ama 1 2 seneye çok pişman olursun

yok ben içicem diyorsan arkadaş ortami felan en azından sadece arkadaşlarının yanında iç gece 2 kalkmak sigara için soguk havada buyuk işsizlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
sürekli içmek istiyo canım, ondan söyledim.
Sürekli canım istiyor demek çok saçma
Tadı tuzu yok afedersin b@k gibi bana da uzattılar bikere ama hiç hoşuma gitmedi
her şey kafada bitiyor havalı olmanın başka yolları da var dostum spor yaparsın vs sigara ile havalı olmazsın

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
Hocam içenlerin hepsi zaten Arkadaş ortamından dolayı içiyor

Bende Lisede iken 3 sene falan önce Arkadaş ortamında içmiştim ama ben biraz mantığa göre yaşayan biri olduğum için içersem bana bir şey katmayacak hayır tadı falan da güzel değilki içeyim bı anlamı yok ve vücuda zarar veriyor diye içmeyi bıraktım ve o günden beridir içmiyorum yani Benim için çok kolay bırakmak yani bence sende bırakabilirsin

yani diğer insanlar hep nikotin var Bağımlılık falan yaptığını söylüyor ama ben nedense hiç bağımlı olmadım garip bence Psikolojik bir şey yani

Yani benim için sigara yaşlıların şeker ikram etmesi gibi ayıp olmasın diye kabul ederim ama istesem kabul etmeyip içmiyorum ki genelde kabul etmiyorum zaten yani bağımlılığa inanmıyorum şahsen bence psikolojik bu yani insanlar bağımlılık falan dedikleri için ve insanlar bir şeyi kaybetmek istememe duygusundan dolayı oluyor

Kısaca İçme o kadar zor değil

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
Hocam içenlerin hepsi zaten Arkadaş ortamından dolayı içiyor

Bende Lisede iken 3 sene falan önce Arkadaş ortamında içmiştim ama ben biraz mantığa göre yaşayan biri olduğum için içersem bana bir şey katmayacak hayır tadı falan da güzel değilki içeyim bı anlamı yok ve vücuda zarar veriyor diye içmeyi bıraktım ve o günden beridir içmiyorum yani Benim için çok kolay bırakmak yani bence sende bırakabilirsin

yani diğer insanlar hep nikotin var Bağımlılık falan yaptığını söylüyor ama ben nedense hiç bağımlı olmadım garip bence Psikolojik bir şey yani

Yani benim için sigara yaşlıların şeker ikram etmesi gibi ayıp olmasın diye kabul ederim ama istesem kabul etmeyip içmiyorum ki genelde kabul etmiyorum zaten yani bağımlılığa inanmıyorum şahsen bence psikolojik bu yani insanlar bağımlılık falan dedikleri için ve insanlar bir şeyi kaybetmek istememe duygusundan dolayı oluyor

Kısaca İçme o kadar zor değil
Sigaraya ilk başladığım zamanlar çok mutluydum, belkide hormonları etkiliyodur ondan olabilir. Hem bırakmak istiyorum hem de içmek istiyorum bilemedim. GÜnlük 1 dal içiyorum şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

emin ol bilmemeleri daha iyi bilseler daha çok içiceksin rahat rahat busefer hiç bırakamayacaksın 2ay olmuş daha geç değil bırakmak için şuan çok hissetmessin zararlarını ama 1 2 seneye çok pişman olursun

yok ben içicem diyorsan arkadaş ortami felan en azından sadece arkadaşlarının yanında iç gece 2 kalkmak sigara için soguk havada buyuk işsizlik
Günlük 1 dal içiyorum şuan için, evde benden başka kimse sigara içmediği için benden şüphelenmeye başladılar kokudan dolayı galiba.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sigaraya ilk başladığım zamanlar çok mutluydum, belkide hormonları etkiliyodur ondan olabilir. Hem bırakmak istiyorum hem de içmek istiyorum bilemedim. GÜnlük 1 dal içiyorum şu anda

Günlük 1 dal içiyorum şuan için, evde benden başka kimse sigara içmediği için benden şüphelenmeye başladılar kokudan dolayı galiba.
Knk haberin olsun Kadınlar Özellikle çok fazla sigara kokusundan rahatsız olurlar ve sigara içmeyen insanlar özelliklede kadınlar çok daha uzak mesafeden Kokuyu alabiliyorlar Bu yüzden muhtemelen farkındalar özelliklede annen

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
Knk haberin olsun Kadınlar Özellikle çok fazla sigara kokusundan rahatsız olurlar ve sigara içmeyen insanlar özelliklede kadınlar çok daha uzak mesafeden Kokuyu alabiliyorlar Bu yüzden muhtemelen farkındalar özelliklede annen
Evet, babam o kadar üzerinde durmadı ama annem üzerinde çok durdu ağzımdan laf almaya çalıştı bende dedim hoca sigara içiyo soru sormaya gittim konuştuk o koku üzerime yayıldı felan dedim yırttım. Evde sigara içme işini bırakıcam dışarda içicem. Yakalanmam an meselesi fnafta gibi hissediyom kendimi gece sigara içmeye kalkınca

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
2 ayda nasıl bağımlı oldun içmesek tamam diyecezde kolpadasın

bağımlı bile değilsin bırakmak istesen tak diye bırakırsın

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
günde 1 dal içiyorum onuda konuda belirttiğim gibi gece herkes uyuyunca içiyorum, sadece bırakıp bırakmamak arasındayım

çık salona yak bi cugara üfle pederin yüzüne yavrum aklını alırım de ve gözlerini kapat mutluluğun tadını çıkar😉😉
sonra gözümüzü Allah'ın yanında açalım demi

bağımlı bile değilsin bırakmak istesen tak diye bırakırsın
peki aileme söylesemmi yoksa onlar yakalayınca mı itiraf edeyim

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yapacağın en doğru şey 1-2 ay sabredip tamamen bırakmak olur emin ol ileride sadece pişman olursun

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
günde 1 dal içiyorum onuda konuda belirttiğim gibi gece herkes uyuyunca içiyorum, sadece bırakıp bırakmamak arasındayım

sonra gözümüzü Allah'ın yanında açalım demi

peki aileme söylesemmi yoksa onlar yakalayınca mı itiraf edeyim
yakalanma itirafta etme

ailen sigara içiyorsa yine bu yaşta okeylemezler içmiyorsa hiç okeylemezler 18 yaşında bile o rüzgarı hesaplayarak içiyorum iyi forumlar

Top Bottom