Neler Yeni

Temu gönderisi hakkında

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
Cebe niye indirsinler oğlum zaten. Vergiyle harçlığını alıyor onlar.

Temudan tonla sipariş verdim sıkıntı çıkmadı. Ama pubgden keycap kazandım bedava koreden geliyordu gümrükten geçmedi. Kaldı orda Anlatabildim mi
cebe indirilenler oluyo hocam geçti olarak gösterilip kayboldu olarak sunuyolar sonra firmayla uğraşıyorsun 2 tane trafomu kaptırdım aliexpressten gümrüğe

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
akif
mng gümrükten ürünleri geç çekiyor o yüzden böyle sorun oluyor aras falan hemen çekiyor gümrükten malı

Orix

80+
mng gümrükten ürünleri geç çekiyor o yüzden böyle sorun oluyor aras falan hemen çekiyor gümrükten malı
Aynı hepsi. Benimki aras.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cebe niye indirsinler oğlum zaten. Vergiyle harçlığını alıyor onlar.

Temudan tonla sipariş verdim sıkıntı çıkmadı. Ama pubgden keycap kazandım bedava koreden geliyordu gümrükten geçmedi. Kaldı orda Anlatabildim mi
Deneyim olduğu için söylüyorum. Bilmeden yazmam. Kamera almıştım küçük 300 500 tl birşeydi. Yine aras getiriyordu. Sonra ürün kayboldu dediler 🤷‍♂️

Orix

80+
Arkadaşlar başka kargosu yols çıkan ulaşan oldu mu ya. 19 gün oldu daha ne kadar beklicez. Kargonun almasını bekliyoruz. Ürünün başka işlemi yok. 🤦‍♂️

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
Arkadaşlar başka kargosu yols çıkan ulaşan oldu mu ya. 19 gün oldu daha ne kadar beklicez. Kargonun almasını bekliyoruz. Ürünün başka işlemi yok. 🤦‍♂️
benim aras olanlar bugün kargoya çıktı hocam 20 gün oldu neredeyse anca güncelleme geldi
1731999010911.png

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Aras yine şaşırtmadı 😀 elin çinlisi 4 günde kargomu trye getirdi gümrük 2 gün sürdü 14 kasımdan beri gurmukte bizim aras hala getiremedi gumrukten.

Orix

80+
benim aras olanlar bugün kargoya çıktı hocam 20 gün oldu neredeyse anca güncelleme geldi
Alıntıyı görüntüle
Bendekide sende 11 Kasımda yazanin aynı hâlâ duruyor. Bak bide gece güncelleme almış. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Hâlâ 11 Kasımda kafayı yersin yav. Bin kişi aldı kargosunu benden sonra. 10 15 günde gelir diye sipariş verdim. Şuan çalışıyom yarın diğer gün eve geçecem. Kargo çalıştığım yere gelirse eve gondertim dicem. 300 500 de ona verirsem, ne anlami kalir bu bktan temudan aldığımın.

Tövbe olsun daha bu temudan sipariş vermem verirsemde tahmini minimum 1 ayda gelir diye hesaplayip veririm oda çok mükemmel derecede indirim olursa

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Bendekide sende 11 Kasımda yazanin aynı hâlâ duruyor. Bak bide gece güncelleme almış. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Hâlâ 11 Kasımda kafayı yersin yav. Bin kişi aldı kargosunu benden sonra. 10 15 günde gelir diye sipariş verdim. Şuan çalışıyom yarın diğer gün eve geçecem. Kargo çalıştığım yere gelirse eve gondertim dicem. 300 500 de ona verirsem, ne anlami kalir bu bktan temudan aldığımın.

Tövbe olsun daha bu temudan sipariş vermem verirsemde tahmini minimum 1 ayda gelir diye hesaplayip veririm oda çok mükemmel derecede indirim olursa
Hocam temu değil aras kargo suçlu benim cihazda 1 haftadır gümrükteydi bugün alındığı yazıyor toplu bir şekilde alıyor aras. Türkiye'nin değil evrenin en kötü firması falan bunlar

Orix

80+
Hocam temu değil aras kargo suçlu benim cihazda 1 haftadır gümrükteydi bugün alındığı yazıyor toplu bir şekilde alıyor aras. Türkiye'nin değil evrenin en kötü firması falan bunlar
Onlarda sıkıntı ya. Kargo firmasına ulaşamıyoruz diyor. Bilmem uçakta diyir başından savuyor. Trde ürün salliyorlar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Benimde 4 5gundur havalimanina ulastinda bekliyor.Dert etme gelir

edit:Arkadaşlar büyük ihtimalle tamamen temuyla alaklı.Az önce kontrol ettim.
1732003751870.png
1 saat falan öncede kontrol etmiştim bir güncelleme yoktu.Bu durumu amazonda da yaşamıştım.Kargodan bir haber alamıyordumsebebiyse geç güncelleme yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Onlarda sıkıntı ya. Kargo firmasına ulaşamıyoruz diyor. Bilmem uçakta diyir başından savuyor. Trde ürün salliyorlar.
Kargoda mı gümrükleme tamamlandı mı diyor? Benimki de aras

Şu klavyeyi bi alaydım sağ salim

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin
arkadaşlar bişey sorucam bende 6 kasımda sipariş verdim şuanda gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı diyor bu nedemek oluyor

1732009543853.png

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
XXXX
Arkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor mu?.
Kanki benmkide 2 gündür gümrükte sanırım transfer sürecinde diyor

Ekler

• Screenshot_2024-11-19-12-50-16-823_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-19-12-50-16-823_com.einnovation.temu-edit.jpg
    240.2 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,880
Üyeler
160,896