Neler Yeni

Temu gönderisi hakkında

Orix

80+
Benimde 4 5gundur havalimanina ulastinda bekliyor.Dert etme gelir

edit:Arkadaşlar büyük ihtimalle tamamen temuyla alaklı.Az önce kontrol ettim.
Alıntıyı görüntüle1 saat falan öncede kontrol etmiştim bir güncelleme yoktu.Bu durumu amazonda da yaşamıştım.Kargodan bir haber alamıyordumsebebiyse geç güncelleme yapıyorlar.
9 gündür gümrükleme tamamlandi yazıyor bu kadar geçde olmaz. 🥲😂

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
XXXX
Beyler benimki neden gümrüğe girmeden direkt transfer sürecinde oldu MNG kargo MNG de biz teslim almadı diyo

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat
9 gündür gümrükleme tamamlandi yazıyor bu kadar geçde olmaz. 🥲😂
benim gümrüklşeme tamamlandıktan 1 gün sonra elime ulaştı, kafalarına göre iş yapıyolar galiba canları ne zaman isterse :D

Orix

80+
Sanırım keyfi bir iş dönüyor. Ne bir düzen var ne başka bir şey. Bakalım nolacak. Üzerine yatmasinlarda. her şey belgeli mağduriyet var ortada. Paranın okadar gün elde tutulması vs diye bi dava çakarım en fazla. Cumhuriyet başsavcısı akraba var o çaresine bakar. Ama işlerin bu seviyeye gelmesini istemem. Ürünümü versinler.

syde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Arkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
Benim aldığım günde bi sıkıntı var heralde. La hepinize gelir merak etmeyin daha çoğunuz 3 5 gün beklediniz. Gümrükten sonra
Tamamen keyfi şekilde işliyor galiba gümrük ve türkiyedeki kargo şirketlerinin işleri. Örnek olarak aşağıda göreceğiniz üzere benim klavye az bi süre bekledikten sonra kargo şirketi aldı ve bana teslim etti. Ancak aynı gün alan 2 arkadaşımın klavyeleri hala gümrükte aras kargonun gelip almasını bekliyor.
Screenshot_20241116_152417_Edge.jpg

syde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Arkadaşlar 15. Gün hâlâ gümrükde ayın 11 inden beridir gümrükleme bitti transfer sürecinde yazıyor. Ne bir güncelleme var ne bir şey. Diyeceğim tam benim aldığım zamana 1 milyar sipariş denk geldi yada ya gümrük yada kargoculardan biri cebe indirdi. Kargo kodu oluşturuldu fakat kargo ürünü alıp sisteme girmediği için rakamlar geçersiz hala. 27 sine kadar süresi var aslında ama NORMAL şartlarda çoktan almam gerekti ürünü ama bilemedim. Bi kere Aras kayıp etmişti ürünümü yine. Amaç para iadesi değil. Keman falan almıştım baya indirimli değeri 4k 5k eder ben vergiyle 1200 e almıştım ürünleri. 2si stoktan kalktı geride alamam iade parasına. Kutusu felan büyük cebe inmemistir umarım. Gümrükde akrabası olan varsa sorgulatabilir miyiz 🥲
Bende sipariş veriyorum toplu olarak gecikmeler yüzünden bu olaylar temudan dolayı değil gümrükten dolayı zaten zamanında gümrükte kalan ürünlerinde oldu temu sipariş tarihin gecikirse sana ücret ödüyor tarihi tam hatırlamıyorum ama 1 ay gibi bir sürede kargon eline ulaşmazsa kargon sonrasında gelsin veya gelmesin paranı iade ediyor

Orix

80+
1 Kasım'da vermiştim evet hâlâ gümrükde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen keyfi şekilde işliyor galiba gümrük ve türkiyedeki kargo şirketlerinin işleri. Örnek olarak aşağıda göreceğiniz üzere benim klavye az bi süre bekledikten sonra kargo şirketi aldı ve bana teslim etti. Ancak aynı gün alan 2 arkadaşımın klavyeleri hala gümrükte aras kargonun gelip almasını bekliyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha bide çıkış şubesi falan derken hareket edince 2 gün de ona beklicez

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ege
Bu gün elime ulaştı ürün güzel fakat kutusuna yapıştırmışlar

Ekler

• IMG-20241119-WA0005.jpeg
    IMG-20241119-WA0005.jpeg
    1,006 KB · Hit: 13

Orix

80+
Hocam ben ürünleri 1200 TL'ye falan aldım indirim kupon vs derken. Şuan alsam rahat 2.5k 3k eder. Şimdi benim parami iade edecek okey. Üstüne bide 65tl milyar dolarıda versin. Bu sence benim beklediğim 1 ayın değeri mi birincisi. İkincisi ürünleri aynı fiyata zaten alamicam. Hemde ürünün 2si satıştan kalktı.
Bende sipariş veriyorum toplu olarak gecikmeler yüzünden bu olaylar temudan dolayı değil gümrükten dolayı zaten zamanında gümrükte kalan ürünlerinde oldu temu sipariş tarihin gecikirse sana ücret ödüyor tarihi tam hatırlamıyorum ama 1 ay gibi bir sürede kargon eline ulaşmazsa kargon sonrasında gelsin veya gelmesin paranı iade ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gün elime ulaştı ürün güzel fakat kutusuna yapıştırmışlar
Ne almıştın kutusu güzelmiş ama içine etmişler 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0