Neler Yeni

Temu gönderisi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Andaç
bu kadar uzun süreceğini bilseydim sarı siteden çeker alırdım :D
Gerçekten benimde aklımda o var. Zaten total 1200 tl gibi bi maliyet tuttu :D strese girmeyip 1.5k ya sahibinden çökmek vardı

ANYA

80+ Bronze
aras ve mng ise geçmiş olsun gümrük teslim geç alıyorlar ptt sevmem de sadece yurtdışı için erken getiriyor

syde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Doğru diyorsun ama maksimum bu olur bu şartlarda galiba, benim kargom 18 güne yakın veya daha kısa sürede gelmiştj yurtdışı alışverişi türkiyede sıkıntılı ne yazık ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Andaç
İstanbul beylikdüzündeyim hocam, aras ile geldi ama çok uğraştırdı beni gerçekten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Andaç
Temu desteği baya baya darladım. Bilmiyorum çözüm bu mu ama sana da gelmesi lazım aslında.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Gümrük Genel Müdürlüğü ile görüştüm, Aras, MNG ile de görüştüm ve hepsinin ortak söylediği şey ise içerisinde teknolojik ürün varsa gümrük işlemi uzun sürüyor. Fiyat kontrolü vs. olduğundan dolayı 8-10 günü bulabiliyor. Klavyeyi 9. günde aldı Aras fakat içerisinde teknolojik ürün olmayan kargoyu direkt aldılar. Aynı şekilde MNG de öyle teknolojik ürün içermeyen kargoyu direkt aldılar.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
aras ve mng ise geçmiş olsun gümrük teslim geç alıyorlar ptt sevmem de sadece yurtdışı için erken getiriyor
alakası yok benimki de aras ama gümrüğe gelir gelmez en geç 1 günde geçti bunun başka etkenleri var sallayıp tutturmaya çalışmayın

Top Bottom