Temu gönderisi hakkında

aras ve mng ise geçmiş olsun gümrük teslim geç alıyorlar ptt sevmem de sadece yurtdışı için erken getiriyor

Doğru diyorsun ama maksimum bu olur bu şartlarda galiba, benim kargom 18 güne yakın veya daha kısa sürede gelmiştj yurtdışı alışverişi türkiyede sıkıntılı ne yazık ki

İstanbul beylikdüzündeyim hocam, aras ile geldi ama çok uğraştırdı beni gerçekten.

Temu desteği baya baya darladım. Bilmiyorum çözüm bu mu ama sana da gelmesi lazım aslında.

Gümrük Genel Müdürlüğü ile görüştüm, Aras, MNG ile de görüştüm ve hepsinin ortak söylediği şey ise içerisinde teknolojik ürün varsa gümrük işlemi uzun sürüyor. Fiyat kontrolü vs. olduğundan dolayı 8-10 günü bulabiliyor. Klavyeyi 9. günde aldı Aras fakat içerisinde teknolojik ürün olmayan kargoyu direkt aldılar. Aynı şekilde MNG de öyle teknolojik ürün içermeyen kargoyu direkt aldılar.

aras ve mng ise geçmiş olsun gümrük teslim geç alıyorlar ptt sevmem de sadece yurtdışı için erken getiriyor
alakası yok benimki de aras ama gümrüğe gelir gelmez en geç 1 günde geçti bunun başka etkenleri var sallayıp tutturmaya çalışmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,577
Üyeler
184,947
Son üye
cilginatanhamsi
Geri