stancerolla
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Gerçekten benimde aklımda o var. Zaten total 1200 tl gibi bi maliyet tuttubu kadar uzun süreceğini bilseydim sarı siteden çeker alırdım![]()
Gerçekten benimde aklımda o var. Zaten total 1200 tl gibi bi maliyet tuttubu kadar uzun süreceğini bilseydim sarı siteden çeker alırdım![]()
Benim kargo geldi salı öğlenSizin ürünler yola çıkarsa vs yada gelirse konuya yazar mısınız. Bende birşeyler yapayım.
hocam senin gönderi ne durumda benimki aynı halaAynı gün sipariş vermişiz hocam, durumumuz birebir aynı.
Benim siparişim bugün saat 16:30 gibi geldi.hocam senin gönderi ne durumda benimki aynı hala
hay şansıma ya benim hala aynı nerede oturuyorsun birde aras mı seninki deBenim siparişim bugün saat 16:30 gibi geldi.
ekstra bişey yaptınmı bende istanbul bahçelievlerdeyimİstanbul beylikdüzündeyim hocam, aras ile geldi ama çok uğraştırdı beni gerçekten.
alakası yok benimki de aras ama gümrüğe gelir gelmez en geç 1 günde geçti bunun başka etkenleri var sallayıp tutturmaya çalışmayınaras ve mng ise geçmiş olsun gümrük teslim geç alıyorlar ptt sevmem de sadece yurtdışı için erken getiriyor