Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 apex nasıl gif eklenir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Apex ve pro var apexi satacağım proyu tutacağım, turuncu apex isteyen varsa iletişim kurabilir

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Shoto Todoroki
Bir yanlışı düzeltmek istiyorum.

Hem apex hem pro kullanıyorum apex Pro’dan kutu içeriğiyle ve fiyatıyla öne geçiyor fakat pro daha kaliteli hissi uyandırdı bende. Pro ile daha iyi oynadığımı farkettim

Şunu da söyleyeyim bu fiyatlarda benzer yada daha üst fiyata fury level z1 var ve dock yok yani ekranı küçük vs demek için aynı yada benzer fiyatlı büyük ekranlı dock gösterilmesi lazım dock bedava geldiği için bunu söylemekte mantıksız
Evet bende ikisini deneyimledim malzeme kalitesi olarak bana aynı geldi sadece apex de gıcırdama sorunu var o rahatsız edici biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Birkan Öztürk
Evet bende ikisini deneyimledim malzeme kalitesi olarak bana aynı geldi sadece apex de gıcırdama sorunu var o rahatsız edici biraz.
Bende şu anda siyah apex var ama ne yaparsam yapayım gıcırdama, sallanma vs. olmadı hocam.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Berk
Dünyanın en gereksiz özelliği. Ekranı o kadar küçük yapmışlar ki resmen dandik bir ürün olduğu çok belli oluyor. Arkadaşına gösterip flex atamazsın mesela.
bu yorumu nedense şöyle değerlendirdim "allah kahretsin biz çok erken davrandık pro aldık iyi yaptık sanarken apex çıktı piyasaya ve dockunda ekran var, allah kahretsin. şimdi her yere pro savunmaya gitmeliyim." 🤣

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Shoto Todoroki
Bende şu anda siyah apex var ama ne yaparsam yapayım gıcırdama, sallanma vs. olmadı hocam.
evet bende de siyah apex var gıcırdama falan yok. bu yorumu yazdığım zaman arkadaşın apexi deneyimlemiştim sadece o da mavi apexti. siyah apexler daha kaliteli ve sorunsuz sanırsam.

Top Bottom