Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
aynen öyle bu illete bir kere bulaşan kurtulamaz sanki babasının hayrına dağıtıyorlar. adam ürünü almış kullanıyor. belki üründe kusur bile yok ama yok şurası şöyle burası böyle diyip hasarlı gösterip iade almaya çalışan bir grup vardı bir ara
Onlar çipinden ve sanırım bir şey daha vardı o yüzden öyle yaptılar , kendi sitesiyle satılan yerdeki özellikler uyusmuyordu , bunun için içini açıp söken kişiler oldu hangi çiple geldiğini görmek için , her zaman ki gibi arkadaslar kurunun yanında yaşta yanar sözü boşa söylenmemiş , olan oldu umarım düzelir bu gibi durumlar . Ben en son mavi stogunu denk getirebildim ve cok memnunum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Onlar çipinden ve sanırım bir şey daha vardı o yüzden öyle yaptılar , kendi sitesiyle satılan yerdeki özellikler uyusmuyordu , bunun için içini açıp söken kişiler oldu hangi çiple geldiğini görmek için , her zaman ki gibi arkadaslar kurunun yanında yaşta yanar sözü boşa söylenmemiş , olan oldu umarım düzelir bu gibi durumlar . Ben en son mavi stogunu denk getirebildim ve cok memnunum
yani firma olarak düşünsene bi grup insan sıfır gelen mouse içini açıyo (bu sırada zaten ürünü yok paraya almış) tamam haktır hukuktur bir kenara ama sen olsan ben olsam satışı o ülkeye kaparım. düşünsene adamların gözünden, müşteri sıfır ürünün içini açıyo chipin ss alıyo ve iade istiyo puahah

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Bora
Şu konu altında o kadar komik şeyler okudum ki Allahta sizi güldürsün mouse içi açıldığı için satış kapanmış 😁 😁 Büyük ihtimal Tr ye ayrılan kampanyalı stok bitti o yüzden kapadılar

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
yani firma olarak düşünsene bi grup insan sıfır gelen mouse içini açıyo (bu sırada zaten ürünü yok paraya almış) tamam haktır hukuktur bir kenara ama sen olsan ben olsam satışı o ülkeye kaparım. düşünsene adamların gözünden, müşteri sıfır ürünün içini açıyo chipin ss alıyo ve iade istiyo puahah
:)))) hocam maalesef yapanlar var ne diyelim ki , şayet öyle olsa bende kapardım satışı 3 5 krs kazanmaktansa kazanmam daha iyi, her zaman çok mal göz çıkarır derler

TahinPekmez

80+ Silver
fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.

Oguz...

80+ Bronze
Adam zaten temu ile anlaşma yapmasa reklam için zorunda olmasa satmayacak.

Spectre_zz

80+ Bronze
açılır açılır, 2-3 tane daha apex yedekleyeceğim.
Kral 3 tane nasi aliyosunuz tek sepette? ayri sepette alinca da limitin altinda kalir nasi yapiyosunuz siz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi da tek hesaptan farkli tclerle ve farkli adreslerle mi aliyosunuz

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
Beyler bu iade edenler ürünü yollamayıp para iadesi alanlarmı yav onlardan mı şikayetcisiniz

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Kral 3 tane nasi aliyosunuz tek sepette? ayri sepette alinca da limitin altinda kalir nasi yapiyosunuz siz

Valla ben aynı hesaptan 3 farklı alısveris yaptım bir sıkıntı yasamadım

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah

aynı tc ile aylık 5 alışveriş yapma hakkınız mevcut adres farketmeksizin ancak dediğiniz gibi limite takılıyor. O yüzden siparişi tek tek vermek gerekli.

Spectre_zz

80+ Bronze
aynı tc ile aylık 5 alışveriş yapma hakkınız mevcut adres farketmeksizin ancak dediğiniz gibi limite takılıyor. O yüzden siparişi tek tek vermek gerekli.
Tek tek 3 tane ayni tcye versem ayni gun gumruge girse sıkıntı olur buyuk ihtimwl ya

Top Bottom