The Batman
80+ Silver
ben kendim nerdeyse 1 yıldır s24 ultra kullanıyorum ikisi rakip degil s24 iphone 15 sürümü ile rakipNeden böyle düşünüyorsun dostum?
ben kendim nerdeyse 1 yıldır s24 ultra kullanıyorum ikisi rakip degil s24 iphone 15 sürümü ile rakipNeden böyle düşünüyorsun dostum?
Evet dediğin gibi rakip telefonlar değiller belki ama ben hem bir değişiklik olsun hem de şu ısınma ve pil sorunlarından bahseden kişiler gördüğüm için düşünüyorum.ben kendim nerdeyse 1 yıldır s24 ultra kullanıyorum ikisi rakip degil s24 iphone 15 sürümü ile rakip
ısınmada sorunu yaşamadım pil konusuna gelirsek 3 boyutlu wallpaper kullandıgım zaman çok gitti onun dışında sıkıntı yokEvet dediğin gibi rakip telefonlar değiller belki ama ben hem bir değişiklik olsun hem de şu ısınma ve pil sorunlarından bahseden kişiler gördüğüm için düşünüyorum.
Teşekkür ederim ama bahsettiğiniz gibi sizin telefonunuz S24 Ultra. Belki Normal S24'ün kronik bir sorundur bunu bilemem o yüzden bir arkadaşa yazdım ama henüz dönüş alamadım.ısınmada sorunu yaşamadım pil konusuna gelirsek 3 boyutlu wallpaper kullandıgım zaman çok gitti onun dışında sıkıntı yok
o yazılım mevzusu 2019 da kapandı hala yazılım diyenler fanboyluk yapıyorlarEvet dediğin gibi rakip telefonlar değiller belki ama ben hem bir değişiklik olsun hem de şu ısınma ve pil sorunlarından bahseden kişiler gördüğüm için düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı arkadaşlar da yazılımsal olarak daha iyi olacağını söylüyorlar IOS'un.
Sizden şu konuda yardım alabilirim belki; Samsung telefonların 3 4 yıla kadar gittikçe gözle görülür yavaşladığı söyleniyor bu doğru mu? Ben aktif olarak A7 kullanıyorum ve maalesef bunu hissediyorum. Belki telefonun %97'si dolu olduğu içindir bilemem ama gerçekten zaman geçtikçe kötü hissettiriyor.ısınmada sorunu yaşamadım pil konusuna gelirsek 3 boyutlu wallpaper kullandıgım zaman çok gitti onun dışında sıkıntı yok
s24 için 7 sene yazılım destegi olucak diye biliyorum anneme 2022 yılında m22 model telefon aldık suan hala sıkıntısız kullanıyor zaman geçtikçe yavaşlatma olayı birazda kullanıma baglı bütün markaların yavaşlatma ile alakalı iddaları var diye biliyorum bide 6 yıl önceki teknoloji ile suan ki farklı hızlı şarj olayı yeni yeni çıkmaya başladı ben ilk defa xiomi ile birlikte kullanmaya başladımSizden şu konuda yardım alabilirim belki; Samsung telefonların 3 4 yıla kadar gittikçe gözle görülür yavaşladığı söyleniyor bu doğru mu? Ben aktif olarak A7 kullanıyorum ve maalesef bunu hissediyorum. Belki telefonun %97'si dolu olduğu içindir bilemem ama gerçekten zaman geçtikçe kötü hissettiriyor.
Telefon şarj yüzdesi düştüğünde de yavaşladığına tanık olmuştum.
6 yıllık bir telefon olduğu için 6 saatte şarj olmasına değinmeme gerek yok diye düşündüm. Normal bir durumdur herhalde, ama yine de belirtmekte fayda var.
O anlamda demedim 60hz yüzünden telefon yavaş gözüküyor. Hiç güzel bisey değil. Düz model alınmamalı.Zaten yanlış bilmiyorsam iPhone kullanıcıları 2 3 senede bir model güncelleyerek kullanıyor. Ben de kullanmaya başlarsam ilerde öyle yapmayı planlıyorum. (Belki 5 yıl kadar sonra)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj problemleri gerçekten var mı? Ben birkaç yorum görünce şanssızlıklarına vermiştim.
Sırf düz modellerde 120hz yok diye mi alınmamalı diyorsunuz?O anlamda demedim 60hz yüzünden telefon yavaş gözüküyor. Hiç güzel bisey değil. Düz model alınmamalı.
Ben exynos 2400e kötü demedim ne alaka? Verimlilik,standby batarya hk konuştum 24u ile s24 arasındakievet ama çekirdek skorlarında iphone 13 den yüksek skora sahip
Hayır hocam ileride satarken çok zarar etmeyim diyorsan 13.Ama ben ham kullanıcıyım işimi top seviyede görecek diyorsan s24Kullanıcıysa derken dostum? Eğer kullanım amacından bahsediyorsan günlük kullanım için alacağım.
Anladım neyi kast ettiğinizi ona rağmen iphone 13 den iyi onu kast ettim konu iphone 13 üzerinden dönüyor.Ben exynos 2400e kötü demedim ne alaka? Verimlilik,standby batarya hk konuştum 24u ile s24 arasındaki