Neler Yeni

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
10 gb türk telekom 300 tl ödüyorumdum 20 gb gecim dedim 555 tl dediler
Aga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.
Kaldım faturasızda nasıl yapacaz aga.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
Reis ben onu görseydin direk tahahhütü bozar cayma öder farklı operatörden geri turkcell e dönerdim de görmedim çok güzel fiyatlardı aga ama görmedim işte.Keşke görseydim şimdi çıkarmı acaba ya ?
30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
30-40 ile özel çıkmıştı o yüzden önünüze düşmemiş olabilir. Umarım çıkar benim de bilgim yok. Tekrar çıkarsa o illerde yaşayan tanıdık varsa güvenip kimlik resiminizi gönderirseniz sizin adınıza işlem yapabilir. Tokatta sorduğum turkcell çalışanı bu şekilde söylemişti.
Aga turktelekomun çıkaracağını bilsem hiç vodafone la falan uğraşmak istemiyorum ocak 1 e kadar bekleyeceğim bakalım kaldık faturasızda

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Bu mu ucuz simdiki kullandığının 2 katından fazla 🤣

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
uğur demirel
Aga mobil tarifelere inanılmaz zam geldi 2 katından bile fazla aga nasıl yapacaz ya 210 kullandığım pakete 540 istiyorlar.
Kaldım faturasızda nasıl yapacaz aga.
bende türkcell gectim kafam rahat e sim alcaktım güvenemedim ıphone 13 pro max var

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
bende türkcell gectim kafam rahat e sim alcaktım güvenemedim ıphone 13 pro max var
1 ocağa kadar güzel kampanya çıkar heralde çıkmazsa yeni zamlı fiyattan yağlı yağlı bindirecekler bana aga ama bu kumarı oynayacağım :D

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kaya
evet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?

Kral bu e simi yurt içinde kullanbiliyormuyuz?TT de e sim tarifesi 20gb 160 tl falan gözüküyor, bende TT faturalı kullanıyom normal sim. E sim tarifiseine geçiş yapsam tr de kullanmaya devam etsem oluyor mu?
ben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen