Mahmut Yılmaz
80+ Silver
SAMSUN EZER GEÇER öteki teneke şişme balon patt patlatırımm afetmem
Kamera uzun video çekimlerinde (özellikle 8K) ve whatsapp görüntülü görüşmelerde ısınıyor harici bir ısınma söz konusu değil. Hoşuma gitmeyen bir yanı yok lansmandayken aldım 1 sene olacak neredeyse çok memnunum. 30 bin tl civarlarında alternatifi olduğunu düşünmüyorum.Hocam ısınma sorunları olduğu söyleniyor siz bu tarz problemler ile karşılaştınız mı?
Kullandığınız süre boyunca hoşunuza gitmeyen bir şey oldu mu?
Hayır pro modellere göre çok eksi özellik var. İphoneda onun için düz modeller alınmamalı.Sırf düz modellerde 120hz yok diye mi alınmamalı diyorsunuz?
Kamerasından memnun musunuz hocam? Her ne kadar her yerde 8k da yazsa, mp olarak iPhone'un 2 katı gibi de görünse ben yine o Samsung'un yıllardır dayatılan soluk ve hafif bulanık kamerası ile karşılaşacakmışım gibi hissediyorum.Kamera uzun video çekimlerinde (özellikle 8K) ve whatsapp görüntülü görüşmelerde ısınıyor harici bir ısınma söz konusu değil. Hoşuma gitmeyen bir yanı yok lansmandayken aldım 1 sene olacak neredeyse çok memnunum. 30 bin tl civarlarında alternatifi olduğunu düşünmüyorum.
Bir de Android telefonlar Instagram'a vs. fotoğraf yüklerken daha fazla sıkıştırma uyguladığı için yüklenen fotoğrafların kalitesinin düştüğü gerçeği vardı. Samsung'un S24 ile bu sorunu çözdüğü söyleniyor. Siz fotoğraflarınızı yükleme yaparken herhangi bir kalite kaybı yaşıyor musunuz?Kamera uzun video çekimlerinde (özellikle 8K) ve whatsapp görüntülü görüşmelerde ısınıyor harici bir ısınma söz konusu değil. Hoşuma gitmeyen bir yanı yok lansmandayken aldım 1 sene olacak neredeyse çok memnunum. 30 bin tl civarlarında alternatifi olduğunu düşünmüyorum.
Kamerasından memnunum S serisi ile A serisi cihazlar arasında kamera olarak cok fark var eski cihazim s21fe bile güzel fotoğraf çekiyordu. En belirgin farkı gece fotograf çektiğim zaman görüyorum yapay zeka ile güzel işliyor. Zoom kaliteside cok iyi 30x e kadar destekliyor. Video çekim kalitesinide eskiye göre çok toparlamışlar gece konserlarda zoom yapsanız bile güzel çekiyor. 8K özellikle gece çok verimli olmasada gündüz iş görür. 1080p ve 4k çekimleri 30,60 fps gayet başarılı. Bunun dışında 120hz ekran ile 1080p 120 fps çekebilmekte inanılmaz bir akıcılık sağlıyor. Kamerasının + sı - si vardır ama ip15 ten aşağı kalır olduğunu sanmıyorum.Kamerasından memnun musunuz hocam? Her ne kadar her yerde 8k da yazsa, mp olarak iPhone'un 2 katı gibi de görünse ben yine o Samsung'un yıllardır dayatılan soluk ve hafif bulanık kamerası ile karşılaşacakmışım gibi hissediyorum.
Bazı karşılaştırma videolarını izledim, nedense ve nasıl oluyorsa iPhone 13 daha güzel görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Android telefonlar Instagram'a vs. fotoğraf yüklerken daha fazla sıkıştırma uyguladığı için yüklenen fotoğrafların kalitesinin düştüğü gerçeği vardı. Samsung'un S24 ile bu sorunu çözdüğü söyleniyor. Siz fotoğraflarınızı yükleme yaparken herhangi bir kalite kaybı yaşıyor musunuz?
Kendi kameram ile zaten karşılaştıramam hocam. Videolardan gördüğüm şekilde anlatayım.Kamerasından memnunum S serisi ile A serisi cihazlar arasında kamera olarak cok fark var eski cihazim s21fe bile güzel fotoğraf çekiyordu. En belirgin farkı gece fotograf çektiğim zaman görüyorum yapay zeka ile güzel işliyor. Zoom kaliteside cok iyi 30x e kadar destekliyor. Video çekim kalitesinide eskiye göre çok toparlamışlar gece konserlarda zoom yapsanız bile güzel çekiyor. 8K özellikle gece çok verimli olmasada gündüz iş görür. 1080p ve 4k çekimleri 30,60 fps gayet başarılı. Bunun dışında 120hz ekran ile 1080p 120 fps çekebilmekte inanılmaz bir akıcılık sağlıyor. Kamerasının + sı - si vardır ama ip15 ten aşağı kalır olduğunu sanmıyorum.
İnstagramı çok aktif kullanmıyorum ama telefonun kendi kamera uygulamasından çekip galeriden fotoğraf atıldığı zaman kalitesi gayet güzel oluyor. Belki apple cihazlara göre 1 tık daha kötüdür ama eski androidlere göre çok daha iyi.
Bu fotoğraf özelinde evet biraz kötü çıkmış.Kendi kameram ile zaten karşılaştıramam hocam. Videolardan gördüğüm şekilde anlatayım. Alıntıyı görüntüle
S24 kamerası daha iyi olmasına rağmen neden bu şekilde soluk bir görsel beni karşılıyor. iPhone 16 daha iyi diyeceğim ama S24 bu kamera özellikleri ile sizce de burada kötü bir iş çıkarmamış mı?
Neden bu şekilde daha böyle yağlı boya tablosuymuş gibi detaysız fotoğraflar ortaya çıkıyor, delirtiyor beni.
Kendi kameram ile zaten karşılaştıramam hocam. Videolardan gördüğüm şekilde anlatayım. Alıntıyı görüntüle
S24 kamerası daha iyi olmasına rağmen neden bu şekilde soluk bir görsel beni karşılıyor. iPhone 16 daha iyi diyeceğim ama S24 bu kamera özellikleri ile sizce de burada kötü bir iş çıkarmamış mı?
Neden bu şekilde daha böyle yağlı boya tablosuymuş gibi detaysız fotoğraflar ortaya çıkıyor, delirtiyor beni.
Cam gibi görünüyor hocam, çok sağ olun, gece performansı da aynı şekilde çok güzel görünüyor. Karşılaştırma yaparken bu fotoğrafları alternatif olarak alacağım izninle.Hocam merhaba platform fazla resim yüklememe izin vermiyor buraya yükleyince ne kadar kayıp oluyor onuda bilmiyorum ama örnek olsun diye 2 adet resim bıraktım sizin için.
Kullanabilirsiniz hocam sorun değil elimden geldiğince objektif bir şekilde anlatmaya çalıştım rica ederim.Cam gibi görünüyor hocam, çok sağ olun, gece performansı da aynı şekilde çok güzel görünüyor. Karşılaştırma yaparken bu fotoğrafları alternatif olarak alacağım izninle.