Merhaba Razer Atlas sahibi olarak deneyimlerimi yazmak istedim
yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve kesinlikle kumaş mousepadden daha iyi olduğunu söyleyebilirim, kumaşta olan zor kaydırma, temizlik sorunu, lekeleri belli etme gibi sorunların hiçbiri cam mouse padde geçerli değil.
Uzun kullanımda bilek kemiğini epey rahatsız eder diye düşünüyorum. Bilenler yazsın.
1 haftadır günde 5-6 saat olacak şekilde kullandım ancak herhangi bir ağrı yapmadı hatta kumaş mousepadde olan ağrıyı bunda yaşamadım
Aklıma takılan birkaç konu var arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1) farenin skatezlerini eritir mi?
2) sürekli temizlemek gerekir mi? Biriken tozlar rahatsız eder diyorlar.
3) cam olduğu için çizilir mi ?
1. Fareye herhangi bir şekilde zarar verdiğini sanmıyorum, sonuçta cam üzerinde de bir doku mevcut. Youtube'dan uzun kullanım testi yayınlayan yabancı kanallar mevcut.
2. kumaş mousepad aksine üstüne ne dökülürse dökülsün tek bir silme ile çıkıyor. Uzun süre kullanımda bile (1-2 yıl) ilk günkü gibi olduğunu söyleyenler var
3. üzerinde sivri cisim temas ettiğinde çizilme riski var, cam sonuçta. Ama üzerinde bir katman olduğundan hemen çizileceğini sanmıyorum oldukça dayanıklı görünüyor
yalnız bu mousepadler baya büyük olarak satılıyor. Benimki 40x45 cm o yüzden masanda yer olduğundan emin olarak satın almanı tavsiye ederim.