Neler Yeni

Sevgilim yalanmı söylüyor?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?
1732212468771.png

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özer Öngüç
Kanka uyuyorum dediğinden sonra 7 8 kere boyle giriş gösteriyor. Hepsi yanlış olabilirmi? Birde sevgilime sordum brn uyuyorum dediğim saatte uyuyorum diyor
Yani bende genelde herkese uyuyacağım diyip Instagram'a giriyorum. Yatmadan Instagram'da geziniyorum ufak. Gece uyanırsam mesaj atan varsa onlara falan bakıyorum. (Uyku tutmazsa geziniyorum yine) Hemen sonuca varmamak lazım, hareketlerinden ve davranışından zaten belli eder. Uyumuşum ya diyip Instagram'a girip sana mesaj atmıyorsa başka.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Kurşun

crabman

80+
Hemen bir kanıya varma, uyuyorum dediği andan itibaren arada sırada girişlerine bak takip et. İlla yargılayacaksan elinde böyle böyle girişlerim var dersin.
Böyle bir yerlerden gizlice veya bilgisi dahilinde ne yaptığı takip ediliyorsa bence bir sıkıntı vardır. İlişkinin detaylarını bilmiyorum tabii ki ama dışardan bakınca iyi durmuyor.

Sizi şüpheye düşürecek bir şeyler yapıyorsa bunu haber ederdi içinizi rahatlatırdı bence. Eğer sizin onun hesap girişlerini takip ettiğinizi bilmiyorsa da yalan olma ihtimali var gibi.

(dip not: yargılamaya kalkıştığında "sen bana güvenmiyo musun" tarzı laflara gelebilir olay.)

Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?
Aldatıyordur Yada Arkadaşına Vermiştir Benim Kız Kuzen En Yakın Arkadaşı Var Oda Kız 2 Sinde de Hesapları Var Yada Çalınmıştır

Top Bottom