hocam şimdi aklıma geldi başka öneren oldu mu bilmiyorum ama Road 96 oyununa bakabilirsiniz.Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Boşver hikaye falan aç Rise Of Nations oyna gitsin.Geçen arkadaşın evine gittim rdrye girdim bi baktım habire atla geziniyon öyle bir şey istemiyom ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana böyle günde 1 2 saat oynıcam bunaltmıcak beni beynimi yormıcak bunu nerden bulcam şimdi dedirtmicek oyun lazım
reis o kadar heveslendim sen böyle dedin şimdi hepsinden vazgeçtimBoşver hikaye falan aç Rise Of Nations oyna gitsin.
20 yaşımdayım hocam siz ne yaptınız KNMGSDAŞKLGASDŞNKyaşla alakalı mı tahammül mü edemiyoruz çözemedim
ek olarak hangi zorlukta açmalıyım
arkadaşlar bu 2 oyun farklı seriler mi ? ilk kez başlayacağım hangisinden başlamam gerek ?
reis oyuna basladım giridm çıktım bı yerlere bastım oyun yunanca oldu değiştiremiyoırum dili kafayı yıcem yardımcı olur musunEvet , baya.
.dreis oyuna basladım giridm çıktım bı yerlere bastım oyun yunanca oldu değiştiremiyoırum dili kafayı yıcem yardımcı olur musun
Ayarlardan değistircen iştereis oyuna basladım giridm çıktım bı yerlere bastım oyun yunanca oldu değiştiremiyoırum dili kafayı yıcem yardımcı olur musun
reis bulamıyorum ki telefondan çeviri açıp kamera gösteriyorum çevirsin diye bulamadım yarım saattir ugrasıyorum komple oyunu sıfırlamanın bı yolu varmı ? sıfırdan baslıyım.d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlardan değistircen işte
kral adamı direkt tepeden başlattın hiçbir oyun zevk vermez o oyundan sonrardr2 güzel bir başlangıç olabilir.