Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

Uncharted'tan çok zevk alırsın dostum. Oyun seni yönlendirir, hikayesi güzel, aksiyonu bol. Üzmez seni. Zira Rise of the Tomb Raider da aynı şekilde üzmez.
Detroit seni biraz sıkabilir. Last of us zaten ayrı bi seviye o yüzden ilk onu oynama. God of war da bakabilirsin sana daha uygun olur galiba 1 2 saat kafa yormadan oynayabileceğin bir oyun ayrıca. İlk oyun için Uncharted veya god of war gir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mafia diyen arkadaşlar olmuş ama kafa yormadan eğlenmek ve iyi bir hikaye için tercih edilmez bence
Benim için en iyi oyunlardan birisi. 2. oyununu kaç defa bitirdim hatırlaıyorum. Tabi 3. oyunu hesaba katmazsak.

Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
metro exodus

Arkadaşlar iyi akşamlar. 29 yaşındayım hayatımda knight harici oyun oynamadım oynasam alışabilir miyim oynayabilir miyim diye düşündüm düşündüm bir türlü bir oyun oynamak nasip olmadı. bana yeniden başlayacak kişiye tavsiye edilecek hikayeli oyun önerisi lazım yardımcı olur musunuz? sistemim 3060 12 gb 5600 12 gb ram 1 tb ssd
Rdr2 iyidir hocam

Rdr 2'den başlayabilirsin. Oyun dünyasının zirvesidir.

Ama hiçbir zaman neredeyse online oyun hariç hikayeli beni sarmıyor sıkılıyorum kendimi yalnız hissediyorum sonra online candır bana göre

Ama hiçbir zaman neredeyse online oyun hariç hikayeli beni sarmıyor sıkılıyorum kendimi yalnız hissediyorum sonra online candır bana göre
Benide hikayeli daha çok sarıyor. Galiba yalnız olduğum için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,952
Üyeler
174,270
Son üye
kadirtug
Geri