Neler Yeni

Bacak günü sonrası diz ağrısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
öncelikle iyi akşamlar. 2 hafta önce baya zorlayıcı bir bacak günü attım sanırım leg extension hareketinde biraz fazla zorladım diz kapağımın üst kısmı 2 haftadır ağrıyor doktora gitmeyi düşünüyorum artık daha önce yaşayan oldu mu bilgilendirirse sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731
hocam yani tek te 120 kg yapmaya çalıştıysanız zorladıgınız için ağrıyabilir olabilir ama baktınız 3.hafta oluyor bi kontrole gidin ne olur olmaz bi bakmışnız diz kağanızı çatlamış olabilir her şey olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yani tek te 120 kg yapmaya çalıştıysanız zorladıgınız için ağrıyabilir olabilir ama baktınız 3.hafta oluyor bi kontrole gidin ne olur olmaz bi bakmışnız diz kağanızı çatlamış olabilir her şey olabilir
sağolun hocam biraz tendonun zedelenmesinden şüpheleniyorum ben de. umarım ağır bir şey değildir

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,684
İsim
Selim
öncelikle iyi akşamlar. 2 hafta önce baya zorlayıcı bir bacak günü attım sanırım leg extension hareketinde biraz fazla zorladım diz kapağımın üst kısmı 2 haftadır ağrıyor doktora gitmeyi düşünüyorum artık daha önce yaşayan oldu mu bilgilendirirse sevinirim
İltihaplanma filan olabilir sprey ile ağrılar geçer ama uzun vadede geçmiyor dizde ki sorunlar en ufak bir şeyde belki 6 ay sonra bile kendisini belli ediyor bu yüzden yarışmacı bir sporcu değilsen yüksek ağırlık yerine daha kontrollü ağırlıklar tercih edin internette izledinginiz sporcuların yüzde 99 Steroid kullanıyor ve düzenli olarak özel hastaneye kontrole gidiyorlar onlara bakarak spor yaparsan sakatlanma ihtimalin yüksek 👍 vücut geliştirme sağlık için yapıyorsan bedava bir spordur ama yarismaciysan ciddi paralar harcaman gereken ve bu harcamaların yüzde 70 hastane masrafı olduğunu unutmayın. Diz kapaginin arka tarafında ağrı varsa iltihaplanma vardır çok dert edilecek durum yok doktora gidin sprey ya da krem verir ama siz sprey isteyin o ağrıyı hemen keser

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım hocam olmadı bizim gym giden bir arkadaş var ona sorarım bir bilgisi vardır ila

İltihaplanma filan olabilir sprey ile ağrılar geçer ama uzun vadede geçmiyor dizde ki sorunlar en ufak bir şeyde belki 6 ay sonra bile kendisini belli ediyor bu yüzden yarışmacı bir sporcu değilsen yüksek ağırlık yerine daha kontrollü ağırlıklar tercih edin internette izledinginiz sporcuların yüzde 99 Steroid kullanıyor ve düzenli olarak özel hastaneye kontrole gidiyorlar onlara bakarak spor yaparsan sakatlanma ihtimalin yüksek 👍 vücut geliştirme sağlık için yapıyorsan bedava bir spordur ama yarismaciysan ciddi paralar harcaman gereken ve bu harcamaların yüzde 70 hastane masrafı olduğunu unutmayın. Diz kapaginin arka tarafında ağrı varsa iltihaplanma vardır çok dert edilecek durum yok doktora gidin sprey ya da krem verir ama siz sprey isteyin o ağrıyı hemen keser
sağolun hocam diz bandajı da gerekli midir?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,684
İsim
Selim
sağolun hocam diz bandajı da gerekli midir?
Bize vermediler sadece sprey yeterliydi şimdi iltihaplanma mı yoksa bağlarda zedelenmemi bilmiyoruz zedelenmede bandaj da vereceğini tahmin ediyorum umarım zedelenme değildir sadece travmadan ibaret kalır rahatsızlığın yoksa daha ciddi tedavi yöntemleri önerebilir doktor birde sessiz bir ortamda dizini yukarı aşağı sağ sol yapın takılma benzeri sesler geliyor mu dinleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom