Neler Yeni

Aula f75 tekrar Stokta

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her stok gelince konu açmayın zaten ana konu var
@B1L0

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Muhammed
Bizim insanlarını gerçekten anlamıyorum bir tane aldıysan yeter abi neden 1o alıyorsun neden yada neden 2o tane alıyorsun gerçekten bazı firmaları kötülüyorlar ama kendileri o firmalardan faiş fiyat satıyorlar bence böyle insanların forumda durması hiç iyi değil burası insanların birbiriyle Yardımlaşıp paylaşım yaptığı yer

TeknoAdam

80+

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Bu stok işleri nasıl oluyo iade edilen ürün veya gümrükten geçemeyen ürünlerimi gönderiyorlar.Stok bildirimi geldiği gibi aldım beyazı

Arkadaslar bir sorum var:
Ben de 2 tane ajazz dkw400 klavyeyi almistim ve bugün elime ulaştı, ama güvenlik bantları vesaire açıktı. Eline o şekilde ( güvenlik bandı açılmış) veya kutusunun açıldığı belli olan ürün ulaşan var mı? Ve bunlar gümrükte memurlar tarafından mi açılıyor? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
yusuf ecer
Ben de 2 tane ajazz dkw400 klavyeyi almistim ve bugün elime ulaştı, ama güvenlik bantları vesaire açıktı. Eline o şekilde ( güvenlik bandı açılmış) veya kutusunun açıldığı belli olan ürün ulaşan var mı? Ve bunlar gümrükte memurlar tarafından mi açılıyor? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Evet gümrük tarafından açılıyor, açılabiliyor. Bir de firmaya bağlı olarak her ürün kapalı gelmiyor klavye terasında tarafında.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Gedik
Hocam gümrük memurları açıp kontrol ediyorlar bazen bulunduğun bölgedeki memura bağlı bir nevi. Eğer ezik büzük yada sorun yoksa dert etme bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayri ayri hesaplardan 10tane aldim haber veren arkadasa tesekkurler
Valla hocam benimki gümrükte takıldı zannetmiştim. Alma niyetindeydim ama almadım, diğer arkadaşlar nasiplensin 10 stok görünüyor diye. Yoksa aile fertlerinin üzerine sipariş verip herkes 5-10 alıp 1k dan satışa koyabilir.
Siyah olsa 1 tane daha alırdım o ayrı konu da. Keşke 2- yada 3 tane alsaydın ne diyelim.

Aynı durumdan dolayı bende ajazz mouse alamadım keşke böyle yapmasanız. Mecbur şimdi alt segmentte bir mouse alıp kullanacağım :cry:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
kea ipa
Hocam gümrük memurları açıp kontrol ediyorlar bazen bulunduğun bölgedeki memura bağlı bir nevi. Eğer ezik büzük yada sorun yoksa dert etme bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam benimki gümrükte takıldı zannetmiştim. Alma niyetindeydim ama almadım, diğer arkadaşlar nasiplensin 10 stok görünüyor diye. Yoksa aile fertlerinin üzerine sipariş verip herkes 5-10 alıp 1k dan satışa koyabilir.
Siyah olsa 1 tane daha alırdım o ayrı konu da. Keşke 2- yada 3 tane alsaydın ne diyelim.

Aynı durumdan dolayı bende ajazz mouse alamadım keşke böyle yapmasanız. Mecbur şimdi alt segmentte bir mouse alıp kullanacağım :cry:
Şakaydı hocam üzülmeyin, siyah yok diye beyaz almıştım geçen günlerde. Bugün de baktığımda stok yokken denk geldim zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom