açgözlü mümin kardeşim benimAyri ayri hesaplardan 10tane aldim haber veren arkadasa tesekkurler
Ban yemeden sil dostum. Haklı da olsan sen ban yersin.açgözlü --
Evet gümrük tarafından açılıyor, açılabiliyor. Bir de firmaya bağlı olarak her ürün kapalı gelmiyor klavye terasında tarafında.Arkadaslar bir sorum var:
Ben de 2 tane ajazz dkw400 klavyeyi almistim ve bugün elime ulaştı, ama güvenlik bantları vesaire açıktı. Eline o şekilde ( güvenlik bandı açılmış) veya kutusunun açıldığı belli olan ürün ulaşan var mı? Ve bunlar gümrükte memurlar tarafından mi açılıyor? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Hocam gümrük memurları açıp kontrol ediyorlar bazen bulunduğun bölgedeki memura bağlı bir nevi. Eğer ezik büzük yada sorun yoksa dert etme benceArkadaslar bir sorum var:
Ben de 2 tane ajazz dkw400 klavyeyi almistim ve bugün elime ulaştı, ama güvenlik bantları vesaire açıktı. Eline o şekilde ( güvenlik bandı açılmış) veya kutusunun açıldığı belli olan ürün ulaşan var mı? Ve bunlar gümrükte memurlar tarafından mi açılıyor? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Valla hocam benimki gümrükte takıldı zannetmiştim. Alma niyetindeydim ama almadım, diğer arkadaşlar nasiplensin 10 stok görünüyor diye. Yoksa aile fertlerinin üzerine sipariş verip herkes 5-10 alıp 1k dan satışa koyabilir.Ayri ayri hesaplardan 10tane aldim haber veren arkadasa tesekkurler
Şakaydı hocam üzülmeyin, siyah yok diye beyaz almıştım geçen günlerde. Bugün de baktığımda stok yokken denk geldim zatenHocam gümrük memurları açıp kontrol ediyorlar bazen bulunduğun bölgedeki memura bağlı bir nevi. Eğer ezik büzük yada sorun yoksa dert etme bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam benimki gümrükte takıldı zannetmiştim. Alma niyetindeydim ama almadım, diğer arkadaşlar nasiplensin 10 stok görünüyor diye. Yoksa aile fertlerinin üzerine sipariş verip herkes 5-10 alıp 1k dan satışa koyabilir.
Siyah olsa 1 tane daha alırdım o ayrı konu da. Keşke 2- yada 3 tane alsaydın ne diyelim.
Aynı durumdan dolayı bende ajazz mouse alamadım keşke böyle yapmasanız. Mecbur şimdi alt segmentte bir mouse alıp kullanacağım