Bu şekil de değil dimihayır dot olarak alıyoruz neden boşa gelsin ?
hocam yorumlar kısmına gelin birsürü fotoğraf mevcut bunları kullanabilirsinizGörselde gözükmüyor da hocam ne geleceği
yok hocam bu gelmeyecekBu şekil de değil dimi
Şimdi gördüm hocam teşekkürler Temu'da da aynı ürün vardı fark var mıdır sizcehocam yorumlar kısmına gelin birsürü fotoğraf mevcut bunları kullanabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam bu gelmeyecek
dot skatez seçeneğini seçersen boşa giden hiçbir şey olmuyorsadece üstü takılabilir diğeri boşa gelmiş oluyor
Bu Temu'da satılan yuvarlak olanlar'dan aldım onlar nasıldır acaba kullanan var mı?
hocam ben de aynısı aldım bugun yarın elımde olur nasıl kalıtesı sızce takayım mı endıselerım var dı takmak konusunda daX-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8mm katkılı PTFE Paket 2 set içermektedir.wraithesports.com
hocam henüz kesin bir şey diyemem ama bence fark vardır. temudaki ürünün malzemesi bile net bilinmiyor kayma performansı kontrolü ne bilinmediği için bir şey diyemem ama xraypad olan emin olun çok uzun ömürlü ve kalitelidir 4 tane taksanız 10 tane mouse için kullanabiliyorsunuz temudan aldım gelmesini bekliyorum karşılaştırmasını söylerimŞimdi gördüm hocam teşekkürler Temu'da da aynı ürün vardı fark var mıdır sizce
Neyle ilgili skaltezmi wrait aldım gayet iyi çalışıyor.beklıyorum
beklıyorum
hocam ben de sunu aldımNeyle ilgili skaltezmi wrait aldım gayet iyi çalışıyor.
Takılma kalmadı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim aldığım obsidyen bu silikon yazıyor ama benziyor yani geldimi bir tak güzel kayıyor dur bence.
kendı skatezınden daha ıyıdır de mıBenim aldığım obsidyen bu silikon yazıyor ama benziyor yani geldimi bir tak güzel kayıyor dur bence.
Haber edersin