Neler Yeni

Android'den İphone'a geçilir mi?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?
ben 13 kullanıyorum gideri var kullanılır al satada gider.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İos 18 e geçenlerde kasma oluyormuş. Sizde de öyle mi?
valla benimki yağ gibi akıyor ios 17 ile arasında gözüme çarpan bi performans farkı olmadı hatta İos 16 deseniz evet o baya hızlı bi işletim sistemi ip11 de bile yağ gibiydi o

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
bende yıllardır android kullandım hiç ios kullanmamıştım(edit: çok kısa süreliğine iphone 4s kullanmıştım zamanında :D), sırf ios için iphone 13'e geçtim ve çok memnunum

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Amiral sınıfında mı bu sorunu yaşadınız ? Geçilir tabi ki hocam ben de sırf meraktan geçmek istiyorum ama güvenlik yaması güncellemesi diye bir şey var bunu araştırın Iphone 13 bu güncellemeyi daha ne kadar alır bilmiyorum daha önce konusu açmıştım fakat net bir cevap veren olmamıştı.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
İos 18 e geçenlerde kasma oluyormuş. Sizde de öyle mi?
benimkinde de bi problem yok, normalde ios 17 de kalıcaktım ekran yansıtma özelliğini bi de ios 18 de denemek için geçtim, millet hep ios 18'e geçince iphone 13'lerin şarjı çok çabuk bitiyor diyordu fakat ben bi fark göremedim yine aynı hızda gidiyor, kasma donma vs. yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Amiral sınıfında mı bu sorunu yaşadınız ? Geçilir tabi ki hocam ben de sırf meraktan geçmek istiyorum ama güvenlik yaması güncellemesi diye bir şey var bunu araştırın Iphone 13 bu güncellemeyi daha ne kadar alır bilmiyorum daha önce konusu açmıştım fakat net bir cevap veren olmamıştı.
alır güvenlik güncellemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimkinde de bi problem yok, normalde ios 17 de kalıcaktım ekran yansıtma özelliğini bi de ios 18 de denemek için geçtim, millet hep ios 18'e geçince iphone 13'lerin şarjı çok çabuk bitiyor diyordu fakat ben bi fark göremedim yine aynı hızda gidiyor, kasma donma vs. yok
bendede sıkıntı yok hatta günde 9-10 saat gidiyo rahat

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Amiral sınıfındadeğil de orta seviyelerde yaşadım. Ama pahalı telefonlarda yaşayan arkadaşlarım oldu. O yüzden hepsi iphone'a geçti :D Güvenlik yaması güncellemesini uzun süreler almıyor muydu telefonlar? ben mi öyle hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom