Ben o zaman en iyisi şimdi toplayayım kral rx7900xtx düşünüyorum onerir misinBenim tahminim 60-70k arası olacağı yönünde. Çıkışındaki performansına bağlı. 1200 dolar deseler bile 4080s ile 4090 arasında bir fiyattan çıkar.
Nasıl dostum memnun musun7900xt kullanıyorum bütçem olsaydı 7900xtx alırıdm
memnunum hocam 70 i geçmiyorNasıl dostum memnun musun
sistemin güzelmiş hocam iyi günlerde kullanGeçmiş çıkış fiyatlarına dair pek bilgim yok ama ben 4090la ya aynı olur yada pahalı olur diyorum
Coil White hatası veriyor mu yazılımsal problem mevcut mu7900xt kullanıyorum bütçem olsaydı 7900xtx alırıdm
Dün forum da bir arkadas şey yazdı 5000 serisini bekle ilk çıktığında ucuza çıkıyor dedi bekleyeyim mi simdi toplayayım mi sistemiGeçmiş çıkış fiyatlarına dair pek bilgim yok ama ben 4090la ya aynı olur yada pahalı olur diyorum
Doğru söylüyorsun Reis ben galiba 7900xtx li bir sistem toplayacağım ben zaten fps oyuncusuyum rekabetçi oyunlar seviyorum 5080 alsam da aynı olacak 7900xtx de aynı olacak yanına işlemci olarak r7 7800x3d düşünüyorum nasil önerir misin bu işlemciyihocam o senin kafanda bitirmen gereken bişey biz ucuz deriz pahalı çıkar o zaman biz kötü duruma düşeriz anladınmı yani sana kalmış
soruna gelcek olursa sensini duymuyorum bile çalışmıyor ki pc yi açıyorum 30 derece de başlıyor boşta 45 50 arası takılıyor belli bi sıcaklıktan sonra fanlar çalışlyıor
Anladım kral teşekkürlerr5 7600 var bende şuan eğer yükseltirsem bende o işelmciye geçicem iyi olduğunu düşünüyorum ama pek fazla işlemci hakkına bilgim yok