Neler Yeni

Bu sistemi aldım. Sizce nasil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Çelik
bende yakın bir zamanda sistem sipariş ettim peşin fiyatına vatanda güzel indirim mevcut çok çok bir indirim değil ama genel olarak peşin fiyatına 3 taksitle alabiliyorsun ondan dolayı baya avantajlı oluyor ekran kartı olarak MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM , güç kaynağı kasa ram gibi parçaları vatandan, anakart işlemci ssd gibi parçalarıda amazondan 6 taksite alabilirsin ekteki resimdeki gibi anakartı ben iade edip amazondan biraz daha üst seviye söyleyeceğim. Parçalar resimdeki gibi bence o fiyata o markadaki sistemi almak yerine bu tarz daha kaliteli parçalar ile alınabilir gibi ancak tamamen bence kişisel bir seçim.
Bu arada rgb bulunmaması benim kişisel tercihim fiyatlar ile bir ilgisi yok bazı parçalar rgbli daha ucuzada var :D

1732908127761.png
1732908106149.png

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Herkesin önerisini alabilecek durumda olsan yine de çamur atan birileri çıkar. Sen beğenmiş sen, takma başkalarının ne diyeceğini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Hocam her sisteme pahalı diyen var zaten asıl sormak istediğim konu, peşin fiyatına aynı fiyata 4080 le değiştirmelimiyim di:) ama konu kaziklanmissin geçmiş olsuna geldi :)))
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende yakın bir zamanda sistem sipariş ettim peşin fiyatına vatanda güzel indirim mevcut çok çok bir indirim değil ama genel olarak peşin fiyatına 3 taksitle alabiliyorsun ondan dolayı baya avantajlı oluyor ekran kartı olarak MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM , güç kaynağı kasa ram gibi parçaları vatandan, anakart işlemci ssd gibi parçalarıda amazondan 6 taksite alabilirsin ekteki resimdeki gibi anakartı ben iade edip amazondan biraz daha üst seviye söyleyeceğim. Parçalar resimdeki gibi bence o fiyata o markadaki sistemi almak yerine bu tarz daha kaliteli parçalar ile alınabilir gibi ancak tamamen bence kişisel bir seçim.
Bu arada rgb bulunmaması benim kişisel tercihim fiyatlar ile bir ilgisi yok bazı parçalar rgbli daha ucuzada var :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartınız 12 GB lik. Ben bunu özellikle tercih etmedim. Gelecek sene GTA 6 çıkacak artık 12 likler bile yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Çelik
Hocam her sisteme pahalı diyen var zaten asıl sormak istediğim konu, peşin fiyatına aynı fiyata 4080 le değiştirmelimiyim di:) ama konu kaziklanmissin geçmiş olsuna geldi :)))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartınız 12 GB lik. Ben bunu özellikle tercih etmedim. Gelecek sene GTA 6 çıkacak artık 12 likler bile yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Düşünceniz gayet mantıklı. Bende series x de olduğundan dolayı çoğunlukla bilgisayar da escape from tarkov gibi oyunlar oynayacağım diğer hikaye veya ilk konsola çıkacak oyunları bilgisayar da oynamayı düşünmüyorum ondan dolayı bu tercihi yaptım ama normal koşulda sizin yaptığınız performans açısından çok daha mantıklı.
Uzun süredir 1650 ekran kartlı laptop kullanmış biri olarak bu ekran kartının performansı bile bana baya yetecektir diye düşünüyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Hocam 2019 dan beri 1660 süper ekran kartıyla oyun oynuyorum. Yarı yolda bırakmadı ama bu sene cod çıktı giriyim bı bakiyim dedim, çok üzdü. Artık değiştir beni dedi kart resmen. O yüzden sistem arayışına girdim. Aslında çok önce alacaktım fakat 29 kasımı bekliyim dedim.

Bu aldığım sistemi yarın iptal edip 4080 kartlisini alacağım. Bana gelen sistemdeki ekran kartını satıp 4080 almak istesem üstüne 10 bin falan koymam gerekiyor. Peşin odeyip bir ay sıkıntıya gireriz en fazla ama kartın ömrü daha uzun olur diyorum. Forumda bir kaç kere konu açtım, sistem işi derya deniz olunca kimse paylaştığın sistemi malesef beğenmiyor :) bu sistem hala bana makul fiyatta gegibi geliyor. Tek tek toplasam 5 6 bin daha ucuza toplayabiliriz belki ama uğraşmakta istemedim açıkçası.

Top Bottom