Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
Sakın barracuda alma ben 1 ay içinde sattım.Bu kadar kalitesiz plastik olamaz.
Kulaklıkta trim sesi var kafayı sağa sola çeviriyorsun tak tuk plastik sesi geliyor.Şuna bak esneme yapmasın diye kağıt sıkıştırmışım.Ek olarak kafa ve kulaklar büyükse rahatsız eder.Barracuda x den Artis nova 7 ye geçtim toyatadan bentleye geçiş gibiydi

Ekler

• resim_2024-11-30_114142197.png
    resim_2024-11-30_114142197.png
    474.9 KB · Hit: 71
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih bülbül
Kulaklıkta trim sesi var kafayı sağa sola çeviriyorsun tak tuk plastik sesi geliyor.Şuna bak esneme yapmasın diye kağıt sıkıştırmışım.Ek olarak kafa ve kulaklar büyükse rahatsız eder.Barracuda x den Artis nova 7 ye geçtim toyatadan bentleye geçiş gibiydi
Esneme için wd-40 sıkıyorsunuz düzeliyor ama yine tat kaçırıcı ses kalitesi nasıl tatmin edicimi malzeme kalitesi dışında

Bilal539

80+ Silver
barracuda x maalesef malzeme kalitesi cloud 3 wireless ile karşılaştırılamaz bile o kadar rezalet ses desen yanına yaklaşamaz.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
Esneme için wd-40 sıkıyorsunuz düzeliyor ama yine tat kaçırıcı ses kalitesi nasıl tatmin edicimi malzeme kalitesi dışında
Sıfır cihaza wd-40 sıkmak bence mantıklı değil.Bu paraya kulaklık alıyorsam wd-40 sıkmak zorunda değilim.Daha mekaniksel bir ürün olur ya da aldıktan 3-4 yıl sonra trim sesi yapar o zaman tamam.Nova 7 ile aynı klasman kesinlikle değil doğru bir kıyas olmaz ama kesinlikle çok kalitesiz bir kulaklık.Razera yakışmaz.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Benim kullandığım geldi.
Ses seviyesi gerçekten düşük fakat fps de son ses yada son ses oyun oynayacak biri var mı bilmiyorum. Gayet yeterli ses seviyesi.

Düşük diyenler genelde kablolu gamepower gibi modellerden geçenlere düşük gelebilir.

Firmware update ve redditte ki ayarları yapacağım henüz yeni yeni test ediyorum.

Önceki kulaklığım corsair hs70 wireless ses netliği olarak ondan çok daha iyi ayrıca oyuna girip daha denemedim. Testlerim devam edecek.

Corsair in bataryasını değiştirdim yeni batarya bile 3-4 saat gidiyordu artık kablolu gibi kullanmaya başlamıştım. Bıktığım için hyperx e ve yeni yılda bunun üstüne bütçe daha fazla koymak istemediğim için mecburen aldım.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
Sıfır cihaza wd-40 sıkmak bence mantıklı değil.Bu paraya kulaklık alıyorsam wd-40 sıkmak zorunda değilim.Daha mekaniksel bir ürün olur ya da aldıktan 3-4 yıl sonra trim sesi yapar o zaman tamam.Nova 7 ile aynı klasman kesinlikle değil doğru bir kıyas olmaz ama kesinlikle çok kalitesiz bir kulaklık.Razera yakışmaz.
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Hocam kısaca 3250 ye cloud 3 wireless almak yerine yaklaşık iki katına hs80 alacak kadar fark var mı.. Ben bütçe dahilinde daha iyisini bilmiyorum

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
hocam cloud 2 den iymi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
konudakı kulaklık cıdden bu fıyata alınır mı? ve rakıplerı hangı kulaklıkllar olur fıyata bakmadan

Dostum corsair voidelite pro 7.1 rgb var şu an kullandığım kulaklık bu
Hyperx ondan daha mı iyi ona göre alacağım bilgin varsa
pro diye bir şey yok hocam sizin eklemeniz mi o :D

Top Bottom