Neler Yeni

Technopat durduk yere uyarı yedim

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Technopat ın kuralları ve teknik bilgi kapasitesi hiç verimli değil zamanında orda takılıyordum ama forumda dönen tek şey istanbul beyfendisi gibi konuşarak milletin sorularında soru ile karşılık vermek

hiç bu forumdaki gibi nokta atışı yardım yok, hep "şu donanımın ne, bu donanımın ne, yazılımların güncel mi, binada topraklama varmı" gibi sorular sorup cevap alıncada bir daha dönmüyolar

Ekler

• InkedIMG_1328.jpg
    InkedIMG_1328.jpg
    92.8 KB · Hit: 9
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam ona da sinirlenip modlara kafanıza göre bir şey yazsaydınız 3 ay yiyordunuz :D EDIT: Benimki hala açılmadı :D
Ben yine dönerim çünkü amacım insanlara masaüstü bilgisayarlar konusunda yardım etmek ve aşağı yukarı bilgim olan konulara yardım etmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopat ın kuralları ve teknik bilgi kapasitesi hiç verimli değil zamanında orda takılıyordum ama forumda dönen tek şey istanbul beyfendisi gibi konuşarak milletin sorularında soru ile karşılık vermek

hiç bu forumdaki gibi nokta atışı yardım yok, hep "şu donanımın ne, bu donanımın ne, yazılımların güncel mi, binada topraklama varmı" gibi sorular sorup cevap alıncada bir daha dönmüyolar
CS oynarken ben de böyle oluyorum yanında teamspeak de varsa üfff benden iyi sövüş makinesi yko. (şaka ama cs oynarken böyle oluyorum)

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Alıntıyı görüntüle
Adamlar işsiz mi ihlale bak ** delircem

bide yasa dışı paylaşım diyoda sadece kms proqramı yazdım link felan yok
Alıntıyı görüntüle
İhlalin altında bir yerlerde falan gidin başka bir forumda ağlayın diye bir talimat var mı? Her ban/uyarı yiyen gelip neden burada ağlıyor anlamıyorum. Size patlamış gibi oldum kusura bakmayın ama her ay 2-3 tane böyle konu görmekten bıktım. Eğer kurallardan hoşnutsuzsanız kullanmazsınız olur biter. Bu forumda technopat konusu görmekten bıktım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Technopat'ın kuralları ağırdır. Herkes kaldıramaz. Burada ne güzel chill chill dostane takılıyoz. Sallayın gerisini.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,344
İsim
Hakan
bu kurallar çok gereksiz birden fazla cümleyi daha anlaşılır olsun diye tek cümle gibi yazdım ve daha anlaşılır oldu ama technopat yetkilileri direkt çaktılar banı sanki küfür felan etdim **
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yasa dışı paylaşım diyo da ben bişi paylaşmadım ki adamlar office 365 proqramın ücretsiz versionunu övüyolardı bende kms proqramıyla 365 ücretsiz yapa bilirsiniz yazdım direkt banladılar
burası baska bı forumu kotuleme yerı degıl adamların sıtesı degıl mı ıstedıgı kuralı koyar ısterse mesajında S gecireni banlıyorum der

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
son zamanlarda niye tp cılar toplandı buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR