ANYA
80+ Bronze
sende hazırlanıyorsa diyorsa sana gelirBende hazırlanıyor yazıyor buraya paylaşmadan önce almışdım iptal olur ozaman oda muhtemelen ama suan hala iptal değil
sende hazırlanıyorsa diyorsa sana gelirBende hazırlanıyor yazıyor buraya paylaşmadan önce almışdım iptal olur ozaman oda muhtemelen ama suan hala iptal değil
Evet diyorsende hazırlanıyorsa diyorsa sana gelir
Siz başvuracak mısınız THH ye2 ay bile sürmeden çözüme ulaşan davam var. Fiyat bu kadar yakınsa THH haklı buluyor.
5 tl ye kulaklık almıştım mesela o zaman direk ben haksız bulundum fiyat hatasından ben kaybettim sorun olmadı.
1200 tl lik kulaklığı 400 tl den almıştım o zaman ben haklı bulundum kulaklığı gönderdiler.
Bu şekilde insanları korkutup THH nin yok sayılmasına göz yummamalıyız. Bence başvurun en kötü ihtimali haklı bulunursanız itiraz ederler ama bu kadar fiyat farkından dolayı itirazları bile kabul olmayabilir. Olursa da mahkeme masrafları o kadar fazla değildi bildiğim kadarıyla.
İnşallah gelir ya iptal yazmıyor halasende hazırlanıyorsa diyorsa sana gelir
şununla alakalı bir rehber hazırlayın da başvuralımSiz başvuracak mısınız THH ye
bundan daha indirimli şeyler alındı iptali belli diye bir şey yokiptal yedi belliydi zaten piyasası 3.5k koltuğun
Bilgim yok Bi hocamız hazırlasa fena olmaz. Herkes başvurursa bende başvururum.şununla alakalı bir rehber hazırlayın da başvuralım
Ben almadım geç gördüm.Siz başvuracak mısınız THH ye