Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Fashcolle Dynamic Masajlı Oyuncu Koltuğu Mavi 1200 TL 🔥🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
mehmet
Eğer ürün iptal olmazsa alan herkes sağlıklı günlerde kullansın indirim bitmişdir iyi günler

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Cem
Yok be hocam bildiğim kadarıyla thhde avukat masrafı falan yok. Ama tabii uğraşılmaz öyle şeyler de varsa
thhde yok zaten,sen gittin kazandın adamlar bir üste mahkemeye tasıyor a thh öylemi demiş deyip göndermiyorlar yani ürünü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
mehmet
Bende hazırlanıyor yazıyor buraya paylaşmadan önce almışdım iptal olur ozaman oda muhtemelen ama suan hala iptal değil

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
bariz yanlış fiyat, uzman atıyorlar oda alternatif fiyatlara bakıyor yakınsa haklı bulunuyorsun öyle olur ama min 6ay ve belki avukat vs mahkeme ile süreç uzayabilir kaybedersen mahkeme ve avukat masrafları sana ait.
2 ay bile sürmeden çözüme ulaşan davam var. Fiyat bu kadar yakınsa THH haklı buluyor.
5 tl ye kulaklık almıştım mesela o zaman direk ben haksız bulundum fiyat hatasından ben kaybettim sorun olmadı.
1200 tl lik kulaklığı 400 tl den almıştım o zaman ben haklı bulundum kulaklığı gönderdiler.
Bu şekilde insanları korkutup THH nin yok sayılmasına göz yummamalıyız. Bence başvurun en kötü ihtimali haklı bulunursanız itiraz ederler ama bu kadar fiyat farkından dolayı itirazları bile kabul olmayabilir. Olursa da mahkeme masrafları o kadar fazla değildi bildiğim kadarıyla.

Top Bottom