Hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Kulaküstü alacağım bütçe 4k
q45 hem özellik hem konfor olarak önde duruyor.Konfor kafa tipine göre değişir.![]()
Anker Soundcore Space Q45 Wireless vs Anker Soundcore Space One Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Anker Soundcore Space Q45 Wireless are better headphones than the Anker Soundcore Space One Wireless. While both headphones look similar, the Q45 are more comfortable, have a hard carrying case to protect them on the go, and have a superior noise isolation performance. Their mic also offers...www.rtings.com
Kral malzeme kalitesi kötü diyorlar yok soyuluyor falan diyorlar ben birde mediamarktta bakmıştım fakat ses yüksekliği az gelmişti fulldryken şarjın az olmasından mı yoksa yyuüSpace one kullanıyorum çok memnunum sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin 9 aydır kullanıyorum.
Onunda plastiği kırılıyor falan diye birsürü şikayet ver ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Anker Soundcore Space Q45 Wireless vs Anker Soundcore Space One Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Anker Soundcore Space Q45 Wireless are better headphones than the Anker Soundcore Space One Wireless. While both headphones look similar, the Q45 are more comfortable, have a hard carrying case to protect them on the go, and have a superior noise isolation performance. Their mic also offers...www.rtings.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
q45 hem özellik hem konfor olarak önde duruyor.Konfor kafa tipine göre değişir.
Padleri soyulsun önemli değil hem satılıyordur,hemde şikayet vara yazarsan yeni pad gönderirler.Kral malzeme kalitesi kötü diyorlar yok soyuluyor falan diyorlar ben birde mediamarktta bakmıştım fakat ses yüksekliği az gelmişti fulldryken şarjın az olmasından mı yoksa yyuü
Onunda plastiği kırılıyor falan diye birsürü şikayet ver ne yapacağımı bilemiyorum
Ek olarak mediamarktta kulaklığın ses kalitesine nasıl baktın hocam şarjları olmuyor diye biliyorum.Jak kablosu ile mi baktınKral malzeme kalitesi kötü diyorlar yok soyuluyor falan diyorlar ben birde mediamarktta bakmıştım fakat ses yüksekliği az gelmişti fulldryken şarjın az olmasından mı yoksa yyuü
Onunda plastiği kırılıyor falan diye birsürü şikayet ver ne yapacağımı bilemiyorum
Şarjı 10 duPadleri soyulsun önemli değil hem satılıyordur,hemde şikayet vara yazarsan yeni pad gönderirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak mediamarktta kulaklığın ses kalitesine nasıl baktın hocam şarjları olmuyor diye biliyorum.Jak kablosu ile mi baktın