Q45 mi space one mu almalıyım

HayranAga

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
4000
Hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Kulaküstü alacağım bütçe 4k

Space one kullanıyorum çok memnunum sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin 9 aydır kullanıyorum.

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Kulaküstü alacağım bütçe 4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

q45 hem özellik hem konfor olarak önde duruyor.Konfor kafa tipine göre değişir.

Space one kullanıyorum çok memnunum sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin 9 aydır kullanıyorum.
Kral malzeme kalitesi kötü diyorlar yok soyuluyor falan diyorlar ben birde mediamarktta bakmıştım fakat ses yüksekliği az gelmişti fulldryken şarjın az olmasından mı yoksa yyuü

q45 hem özellik hem konfor olarak önde duruyor.Konfor kafa tipine göre değişir.
Onunda plastiği kırılıyor falan diye birsürü şikayet ver ne yapacağımı bilemiyorum

2 sene kadar q35 kullandim deneyimlerim:

->ses kalitesi gayet guzel baslar kulagimi titretip tizler asiri haz veriyordu(akustik ekolayzer modunda kullaniyordum)

->pil-sarj dengesi guzeldi

->kirilma catlama vs olmadi surec boyunca ve herhangi bir arizayla karsilasmadim

! tek sorun pedler bi sureden sonra soyulmaya basladi 1.5 yil sonra falanda iyice acilmaya basladi dikiyordum baska yer aciliyordu falan sonra teknik destege basvurdum fotograf istediler durum hakkinda yolladim ve ertesi gun yeni ped cifti kapimdaydi yani servis i gayet guzel calisiyor.

dedigim gibi tek sorunu pedlerin soyulup acilmasiydi ama yine de tavsiye ederim f/p konusunda cok ust duzey bi marka bence anker

Kral malzeme kalitesi kötü diyorlar yok soyuluyor falan diyorlar ben birde mediamarktta bakmıştım fakat ses yüksekliği az gelmişti fulldryken şarjın az olmasından mı yoksa yyuü

Onunda plastiği kırılıyor falan diye birsürü şikayet ver ne yapacağımı bilemiyorum
Padleri soyulsun önemli değil hem satılıyordur,hemde şikayet vara yazarsan yeni pad gönderirler.

Ek olarak mediamarktta kulaklığın ses kalitesine nasıl baktın hocam şarjları olmuyor diye biliyorum.Jak kablosu ile mi baktın

Padleri soyulsun önemli değil hem satılıyordur,hemde şikayet vara yazarsan yeni pad gönderirler.

Ek olarak mediamarktta kulaklığın ses kalitesine nasıl baktın hocam şarjları olmuyor diye biliyorum.Jak kablosu ile mi baktın
Şarjı 10 du

Geri