Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
Abartmalık bir durum yok. 3 yıl V2X kullandım. 2 gündür Cloud kullanıyorum. Her ayarla denediğimde bu şekilde bir yorum yaptım. Herkesin hassasiyeti farklı.
1 yıl geçmiştir alalı herhalde ben bu kadar kotu kulaklık gormedım belkı sızınkılerı ıyıdır

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güldürme milleti komedyen misin :D v2x'i hyperx ile karşılaştırdın daha ne diyeyim dadsaasd
İlk karşılaştırmayı siz yaptınız ve fikrinizi belirttiniz. Bende fikrimi söyledim. Bu kadar basit.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Knk adam haklı v2x nere hyper x nere
Rampage-Razer-Hyperx karşılaştırınca da razer ve hyperx sesi düşük kalıyor. Diğer özelliklerde öne geçiyor. Herkesin kafa yapısı, ses hassasiyeti farklı. En iyi kulaklık bile size uygun gelmeyebilir. İsteyen istediğini kullanır. Ben tamamen kişisel yorumumu söyledim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Furkan
Eq açmanızı tavsiye etmem, gecikmeyi yükseltiyor, eq ile baya toparlanıyor ama yalan yok, yüksek ses ileride kulak zarına büyük zararlar verir, fabrikasyon sekildede performansı güzel kesinlikle, Barracuda X 2022'den geçiş yaptım
Açmadım güncelleme yaptım bi tık arttı olduğu gibi duruyor şuan güzel

Kardullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kemal
Rampage-Razer-Hyperx karşılaştırınca da razer ve hyperx sesi düşük kalıyor. Diğer özelliklerde öne geçiyor. Herkesin kafa yapısı, ses hassasiyeti farklı. En iyi kulaklık bile size uygun gelmeyebilir. İsteyen istediğini kullanır. Ben tamamen kişisel yorumumu söyledim.
Yav tamam tamam gelmiş jak girişli kulaklığı onunla bir tutuyorsun hahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eq açmanızı tavsiye etmem, gecikmeyi yükseltiyor, eq ile baya toparlanıyor ama yalan yok, yüksek ses ileride kulak zarına büyük zararlar verir, fabrikasyon sekildede performansı güzel kesinlikle, Barracuda X 2022'den geçiş yaptım
Sen geçenler’de barracuda hyper’dan iyi demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yav tamam tamam gelmiş jak girişli kulaklığı onunla bir tutuyorsun hahaha
Size çok şey yazmak isterim ama verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla yaşınız küçük ve buna gerek yok. Bir şeyler anlatmaktansa engelleyip geçmek en doğrusu.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
omer

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Ürün bugün geldi. Fps oyunları oynuyorsanız bu fiyata bedavaymış gerçekten. Pazaramada 3350 ye stok gelmiş bilginize.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
omer
Ürün bugün geldi. Fps oyunları oynuyorsanız bu fiyata bedavaymış gerçekten. Pazaramada 3350 ye stok gelmiş bilginize.
kablosuyla kullanabiliyor mu hocam sana zahmet söyler misin? çokmu kısa ya da direk kullanılmıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Erbaş
Ayarları nasıl yaptın link var mı?
reddit üzerinden ingilizce yazının çevirisini paylaşıyorum;
"Kutular harika ama biraz ince ayar yapmanız gerekiyor.

Ngenuity'yi Microsoft Store'dan yükleyin ve ürün yazılımını güncelleyin.

Tekrar başlat.

Ngenuity'de Mikrofon İzlemeyi Açın çünkü muhteşem bir Yan Tonları var (duyduğum en iyisi).

Ngenuity'deki DTS:X kapalı kalır ayrıca dengeli oldukları için herhangi bir Ekolayzır'a ihtiyacınız yoktur (resme bakın).

Ngenuity'yi kapatın (tepside kalacaktır).

DTS Unbound'u Microsoft Store'dan yükleyin

DTS Unbound'u açın ve DTS Headphone:X ve DTS:X'i açın

Sistem->Ses-> seçeneğine gidin ve resimde görüldüğü gibi kulaklık ayarlarını açın.

Ses Geliştirmelerini Kapalı olarak ve Uzamsal sesi DTS Headphone:X olarak ayarlayın

Yeniden Başlatın ve Keyfini Çıkarın

DÜZENLEME: Ayrıca mikrofonu 16k'dan 32k Hz'ye değiştirmelisiniz. Bu, kaliteyi büyük ölçüde artıracaktır."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,549
Üyeler
162,022
Son üye
cemilture
Top Bottom