Vidor
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Ben de diyorum ki bizim aldığımız fiyat 3000-3500, neden aldıkları fiyata satıyorlar demek istedim.çünkü sıfırı en düşük 4500'ü aşmış durumda kaça koymaları lazımdı![]()
Ben de diyorum ki bizim aldığımız fiyat 3000-3500, neden aldıkları fiyata satıyorlar demek istedim.çünkü sıfırı en düşük 4500'ü aşmış durumda kaça koymaları lazımdı![]()
Belki başka kulaklık bulmuştur yada beğenmemiştirBen de diyorum ki bizim aldığımız fiyat 3000-3500, neden aldıkları fiyata satıyorlar demek istedim.
Anladım tamamdır hocam ozaman. Ses seviyesi güzelde birazcık daha fazla olsa dhaa güzel olurdu ama yeterli gibi bunun fazlası zarar zatende bi tık olabilirdiAslında guncelliyor, Kabloyu bağlayıp güncellemeyi yapın, güncellemeyi yapıyor ama hala uygulamada update ünlemi çıkmaya devam ediyor, reddit üzerinde biraz bakındım durum bu şekilde
Eq açmanızı tavsiye etmem, gecikmeyi yükseltiyor, eq ile baya toparlanıyor ama yalan yok, yüksek ses ileride kulak zarına büyük zararlar verir, fabrikasyon sekildede performansı güzel kesinlikle, Barracuda X 2022'den geçiş yaptımAnladım tamamdır hocam ozaman. Ses seviyesi güzelde birazcık daha fazla olsa dhaa güzel olurdu ama yeterli gibi bunun fazlası zarar zatende bi tık olabilirdi![]()
Ben Antalya tarafındayım kısmet değilmişEsenyurt veya başakşehir sadece elden teslim
Kendi şirketi varsa kdv sini kullanıyordur kendine fatura kestirip. Ya da vade farksız taksitle satın alıp elden nakit paraya satıp karta takla attırıyor olabilirBen de diyorum ki bizim aldığımız fiyat 3000-3500, neden aldıkları fiyata satıyorlar demek istedim.
bende cloud II core wireless var kargo yaparım sıfır kapalı kutu ilgilenirsenBen Antalya tarafındayım kısmet değilmiş
Nasip İnşallah aynı fiyata düşerde alırsın sendeBen Antalya tarafındayım kısmet değilmiş
Ayarları nasıl yaptın link var mı?Cloud 2 kablolu kullanıyordum. Mediamarkt mağazasından 3500 tl ye satın aldım. Ses kalitesi olarak çok bir fark hissedemedim iki kulaklıkta aynı hissiyatı verdi bana. Ama kullanmadan kulaklığa ayar yapmak gerekiyor. 2 farklı program yükleyip yabancı forumlarda önerilen ayarları uyguladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece cloud 2 ye göre kulağa daha az baskı uyguluyor bu yüzden de dışarıya ses verme durumu var.
Knk çağ atlarsın v2x nedirNasip İnşallah aynı fiyata düşerde alırsın sendeBu arada ben koltuk almak için satıyorum zaten halihazırda razer blackshark v2x var memnunum gerek kalmadı yani buna