❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Ben ilk olarak n11 üzerinden aldım. Daha sonra pazaramada 6 taksit var diye oradan aldım. Pazarama olan hemen kargoya verildi bugün teslim aldım. N11 olanı 2 gündür iptal etmeye çalışıyorum. N11 ile 4-5 kez görüştüm. 3 kez mediamarkt ile görüştüm. İkisi de birbirine suç atıyordu. Şimdi kendileri iptal etmişler.

IMG_20241202_164400.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 adet aldım sorunsuz geldi dts yazıyor ama sorunlu mu bu model ?

iptal olanlar herhangi biriyle görüşüp iptali geri alabilen var mı ya da böyle bir şey yapabiliyor muyuz
bide 3500 bandında daha iyisi denk gelir mi alıp geçeyim mi cloud 3 ü

iptal olanlar herhangi biriyle görüşüp iptali geri alabilen var mı ya da böyle bir şey yapabiliyor muyuz
bide 3500 bandında daha iyisi denk gelir mi alıp geçeyim mi cloud 3 ü
Sarı sitede 0 var aynı fiyata ama birdaha ne zaman indirime girer bilmiyorum yine kapalı kutu cloud 2 var aynı şekilde

Cloud 2 kablolu kullanıyordum. Mediamarkt mağazasından 3500 tl ye satın aldım. Ses kalitesi olarak çok bir fark hissedemedim iki kulaklıkta aynı hissiyatı verdi bana. Ama kullanmadan kulaklığa ayar yapmak gerekiyor. 2 farklı program yükleyip yabancı forumlarda önerilen ayarları uyguladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece cloud 2 ye göre kulağa daha az baskı uyguluyor bu yüzden de dışarıya ses verme durumu var.

Şu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
HS80 eknik açıdan ve özellikle mikrofon açısından Cloud 3'den daha iyi sadece kablolu. Ama ben mediamarkt'ta denedim bana aşırı rahatsız geldi. Bence rahatsan ve illede wireless olsun demiyorsan geçme bence.

HS80 eknik açıdan ve özellikle mikrofon açısından Cloud 3'den daha iyi sadece kablolu. Ama ben mediamarkt'ta denedim bana aşırı rahatsız geldi. Bence rahatsan ve illede wireless olsun demiyorsan geçme bence.
Rahatım fakat wireless için geçiyorum.Ürün bugün elime teslim edilecek bakalım nasılmış.En kötü iadeye gider diyeceğim fakat 2350tl ye outlet ürün aldım.

ŞAKA GİBİ FİYAT 4.250 ye yükseldi akakçe de en ucuz.

Geri