Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben ilk olarak n11 üzerinden aldım. Daha sonra pazaramada 6 taksit var diye oradan aldım. Pazarama olan hemen kargoya verildi bugün teslim aldım. N11 olanı 2 gündür iptal etmeye çalışıyorum. N11 ile 4-5 kez görüştüm. 3 kez mediamarkt ile görüştüm. İkisi de birbirine suç atıyordu. Şimdi kendileri iptal etmişler.

burakiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Katın
IMG_20241202_164400.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

2 adet aldım sorunsuz geldi dts yazıyor ama sorunlu mu bu model ?

oguzkrt11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Kurt
iptal olanlar herhangi biriyle görüşüp iptali geri alabilen var mı ya da böyle bir şey yapabiliyor muyuz
bide 3500 bandında daha iyisi denk gelir mi alıp geçeyim mi cloud 3 ü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih bülbül
iptal olanlar herhangi biriyle görüşüp iptali geri alabilen var mı ya da böyle bir şey yapabiliyor muyuz
bide 3500 bandında daha iyisi denk gelir mi alıp geçeyim mi cloud 3 ü
Sarı sitede 0 var aynı fiyata ama birdaha ne zaman indirime girer bilmiyorum yine kapalı kutu cloud 2 var aynı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Erbaş
Cloud 2 kablolu kullanıyordum. Mediamarkt mağazasından 3500 tl ye satın aldım. Ses kalitesi olarak çok bir fark hissedemedim iki kulaklıkta aynı hissiyatı verdi bana. Ama kullanmadan kulaklığa ayar yapmak gerekiyor. 2 farklı program yükleyip yabancı forumlarda önerilen ayarları uyguladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece cloud 2 ye göre kulağa daha az baskı uyguluyor bu yüzden de dışarıya ses verme durumu var.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Bala
Şu an alasım var.Fakat alırsam elimde ki hs80i nasıl satacağım bılmıyorm
HS80 eknik açıdan ve özellikle mikrofon açısından Cloud 3'den daha iyi sadece kablolu. Ama ben mediamarkt'ta denedim bana aşırı rahatsız geldi. Bence rahatsan ve illede wireless olsun demiyorsan geçme bence.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,843
İsim
Emir
HS80 eknik açıdan ve özellikle mikrofon açısından Cloud 3'den daha iyi sadece kablolu. Ama ben mediamarkt'ta denedim bana aşırı rahatsız geldi. Bence rahatsan ve illede wireless olsun demiyorsan geçme bence.
Rahatım fakat wireless için geçiyorum.Ürün bugün elime teslim edilecek bakalım nasılmış.En kötü iadeye gider diyeceğim fakat 2350tl ye outlet ürün aldım.

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Joga Bonito
ŞAKA GİBİ FİYAT 4.250 ye yükseldi akakçe de en ucuz.

Top Bottom