n1ed
80+
Dahası
Valla ben n11'den 3099'a aldım. İptal maili az önce geldi, kontrol ettim iptal olmuş.3099 olanlar mı iptal yedi?
Valla ben n11'den 3099'a aldım. İptal maili az önce geldi, kontrol ettim iptal olmuş.3099 olanlar mı iptal yedi?
Eee şimdi hem ürünü yollayıp hem para iadesi mi yaptılarben 3099 a aldım sonra amaan dedim vazgeçtim iptal etmeme rağmen kargoya verdiler ek olarak iptalimi iptal edip kargoya verildi girdiler
yok para geri yatmadı fakat iptal etmiştim. Ondan sonra dün iptal etmeme rağmen kargoya verildi mesajı geldi. IPTAL etmemi IPTAL edip kargoya vermişler parası da çekilmişEee şimdi hem ürünü yollayıp hem para iadesi mi yaptılar
yok para geri yatmadı fakat iptal etmiştim. Ondan sonra dün iptal etmeme rağmen kargoya verildi mesajı geldi. IPTAL etmemi IPTAL edip kargoya vermişler parası da çekilmiş
aynı hocam bende de 1 tane sipariş vermiştim toplu alım diyor2 tane aldım diye ticari alım sebebiyle iade edilmiştir diyorlar. Abime ve kendime almıştım halbuki sadece. Diğer iptal edilenlere ne sebep girmişler?