Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Joga Bonito
ben 3099 a aldım sonra amaan dedim vazgeçtim iptal etmeme rağmen kargoya verdiler ek olarak iptalimi iptal edip kargoya verildi girdiler :D

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Joga Bonito
Eee şimdi hem ürünü yollayıp hem para iadesi mi yaptılar :D
yok para geri yatmadı fakat iptal etmiştim. Ondan sonra dün iptal etmeme rağmen kargoya verildi mesajı geldi. IPTAL etmemi IPTAL edip kargoya vermişler parası da çekilmiş :D

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
yok para geri yatmadı fakat iptal etmiştim. Ondan sonra dün iptal etmeme rağmen kargoya verildi mesajı geldi. IPTAL etmemi IPTAL edip kargoya vermişler parası da çekilmiş :D

:D süreçte doğru olan tek şey yok

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
koskoca firmalar kafa buluyor.

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Caner ÇARŞANBA
Ben 30 unda sipariş verip 28 indeki siparişi gelmeden iptal talebinde bulunmuştum, ucuz olanı iptal etmişler diğeri muallakta

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Metin
2 tane aldım diye ticari alım sebebiyle iade edilmiştir diyorlar. Abime ve kendime almıştım halbuki sadece. Diğer iptal edilenlere ne sebep girmişler?

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Metin
n11 i aradım biz iptal etmedik dediler. media marktı aradım stok hatası sebebiyle iptal edilmiş dediler. ceza yememek için de toplu alım girmişler.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,846
İsim
Emir
Mediamakrt iptal icin sikayetvara yazin en kotu puanlari dusmus olur.Bu durum tek seferlik bir durum degil surekli uapiyorlar bunu

Top Bottom