MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,015
Geçen ay 5100 e indide kaçırdım dahada inmedikaça indiki
Geçen ay 5100 e indide kaçırdım dahada inmedikaça indiki
Aralık indiriminde düşer mi acaba bana da lazım kablosuz kulaklık Nova 5 veya Hs80 Wireless/Max düşünüyorum.Geçen ay 5100 e indide kaçırdım dahada inmedi
Mic monitoring kapatım dip ses gitti. Mübarek insan sayende iade etmekten kurtuldum saolasın. Reddit ayarlarında onu açın yazıyordu ondan açmıştım ilk etapta, hiç de aklıma gelmedi.MIC MONITORING kısmını kapatın hocam dip ses yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet yanıyor kırmızı siyah versiyonu var elimde
Valorant için midir ayarlar öyleyse banada atabilirmisinizMic monitoring kapatım dip ses gitti. Mübarek insan sayende iade etmekten kurtuldum saolasın. Reddit ayarlarında onu açın yazıyordu ondan açmıştım ilk etapta, hiç de aklıma gelmedi.
Tuhaf dongle takılı olduğu usb portu değiştirmeyi dene hocamARkadaşlar benim kulaklık bağlanmıyor. Bağlamak için manuel olarak bağlıyorum, fakat pcyi kapat aç yapınca yine çalışmıyor yine format gibi birsey atmak zorunda kaliyorum. Napacagim
Rica ederim hocam hayırlı olsunMic monitoring kapatım dip ses gitti. Mübarek insan sayende iade etmekten kurtuldum saolasın. Reddit ayarlarında onu açın yazıyordu ondan açmıştım ilk etapta, hiç de aklıma gelmedi.
Bence düşer ya son kez, wirellesi boşver max almaya bak. Daha uzun süre saat sunuyorAralık indiriminde düşer mi acaba bana da lazım kablosuz kulaklık Nova 5 veya Hs80 Wireless/Max düşünüyorum.
hayır, bendekinde aux var bluetooth ta var aux üzerinden pcde kullanıyorumAnker kulaklıkların amacı ses müzik için ve bluetooth bağlantı ile bağlanıyorlar?Anker ile cloud 3 kıyaslamak çok saçma olur
Ne alaka ya.Sipariş iptali geldi n11'den
3099 olanlar mı iptal yedi?Bana da geldi