❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Ngenuıty üzerinden kulaklığın güncellemesini yapabilen var mı ?

Siyah olanını aldım ben de bugün elime ulaştı. İzlediğim inceleme videolarında mute tuşuna basınca mikrofon kısmında kırmızı ışık yanıyordu. Bendeki kulaklıkta ışık yok. Acaba siyah olanların hepsinde mi böyle. Elinde siyah kulaklıktan olan varsa yardımcı olabilir mi?
hangi kulaklıktan geçiş yaptınız bide ses seviyesi nasıl

Nasıl yaptın, ben her güncelleme yaptığımda, güncelleme tamamlandı diyor ama sürüm numarası değişmiyor.
Pardon farklı birşeyi güncellemişim kablo ile bağladın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi deniyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-30 215529.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 215529.png
    34.3 KB · Hit: 75
  • Ekran görüntüsü 2024-11-30 215547.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 215547.png
    58.7 KB · Hit: 80
hangi kulaklıktan geçiş yaptınız bide ses seviyesi nasıl
James Donkey 712 den geçiş yaptım. James donkeye göre çok iyi ama başka kulaklık kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.

Üstünde ki gösterge ışığı hariç hiç bir yerde ışık bulunmuyor diye biliyorum

Normal o zaman iyi bari razeri 2-3 saatte fulluyordum 5 günde bitiyordu bunu artık 10-14 günde bir şarj ederim 😂
Youtube inceleme videolarında mikrofonun uç kısmında kırmızı ışık yanıyordu ama bilemedim. Ekte bulunan görsel inceleme videosundan.

Ekler

• 1732993760498.png
    1732993760498.png
    927 KB · Hit: 103
Son düzenleme:
James Donkey 712 den geçiş yaptım. James donkeye göre çok iyi ama başka kulaklık kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.

Youtube inceleme videolarında mikrofonun uç kısmında kırmızı ışık yanıyordu ama bilemedim.
Mikrofon kapatma tuşuna bas bi knk yanıyor mu bak bakalım ben mikrofonu kullanmıyorum çatıya koydum bakamıyorum

Evet, kablo ve usb alıcısını istiyor.
Ne kadar güncelleme yapsam da senin attığın 1. resimdeki gibi başarısız oluyor.
Aynı oldu bende de knk güncelledim yine aynı sürüm :D

Arkadaşlar az önce 3099 tl'ye n11 mediamarkt üzerinden aldım kulaklığı. Takip edin arada bir bu fiyatlara satıyor mediamarkt. Gün içerisinde böyle fiyatlara satıldığını fark ettim.

beyler indirim dısında bu kulaklıgın piyasası ne normalde suan n11 de 4.7k fakat bence maks 4k dır

Farklı usb port dene bende dip ses yok belki taktığın porttan kaynaklıdır
Kral bütün portlarda denedim dip ses var bende. Çok rahatsız ediyor sesim bana geri geliyor gibi. Bunu çözümü yoksa iade edeceğim

Bu arada hiç kablo bağlantısı yapmadım ben. Sadece programını indirdim reddit ayarlarını yaptım ama olmadı.

Kral bütün portlarda denedim dip ses var bende. Çok rahatsız ediyor sesim bana geri geliyor gibi. Bunu çözümü yoksa iade edeceğim

Bu arada hiç kablo bağlantısı yapmadım ben. Sadece programını indirdim reddit ayarlarını yaptım ama olmadı.
Hocam kulaklığınızın mute tuşa basınca mikrofon uç kısmında ışık yanıyor mu sizde?

MIC MONITORING kısmını kapatın hocam dip ses yok

Hocam kulaklığınızın mute tuşa basınca mikrofon uç kısmında ışık yanıyor mu sizde?
evet yanıyor kırmızı siyah versiyonu var elimde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-30 235101.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 235101.png
    375.9 KB · Hit: 71
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592