Yer neresi ?Almak isteyen varsa aynı fiyattan (3100) verebilirim kapalı kutu iadeyle uğraşmak istemiyorum
ihtiyacı olan kaçırmasın vallaAlmak isteyen varsa aynı fiyattan (3100) verebilirim kapalı kutu iadeyle uğraşmak istemiyorum
Disko havası veriyor mu bu ne 8k kulaklık mı olur2 gün önce 5.500dü. Yılbaşından sonra daha da uçar bunlar . Cloud 2 corenin kutusunu açacağız anlaşılan.
Alıntıyı görüntüle
Daha pro versiyonları varDisko havası veriyor mu bu ne 8k kulaklık mı olur
Bu ne be abi alt tarafı oyun oynayıp müzik dinlicez masaj filan yapıyor mu kafayaDaha pro versiyonları var
Alıntıyı görüntüle
Ben olduğu gibi kullanıyorum bir ayar yapmadımCloud 3 aldım bugün geldi dts aktif ettim. Fpste kapatıyorum filan ama bi yapılması gereken ayar var mı? Güncelleme var uygulamasında ama güncelleme yapmıyor garip şekilde. 3 kere denedim olmadı. Güncellemiyor. Ses ayarı vae mı? Yapılması gereken veya mic
Aslında guncelliyor, Kabloyu bağlayıp güncellemeyi yapın, güncellemeyi yapıyor ama hala uygulamada update ünlemi çıkmaya devam ediyor, reddit üzerinde biraz bakındım durum bu şekildeCloud 3 aldım bugün geldi dts aktif ettim. Fpste kapatıyorum filan ama bi yapılması gereken ayar var mı? Güncelleme var uygulamasında ama güncelleme yapmıyor garip şekilde. 3 kere denedim olmadı. Güncellemiyor. Ses ayarı vae mı? Yapılması gereken veya mic
çünkü sıfırı en düşük 4500'ü aşmış durumda kaça koymaları lazımdıNiye sahibinden'de Mediamarkt satıcılıdan aldığımız fiyattan ilanlar var?
Esenyurt veya başakşehir sadece elden teslimYer neresi ?