hypermarkus97
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Teşekkür ederimSorun yok fabrika çıkışlı böyle hepimizde bu şekilde.
Teşekkür ederimSorun yok fabrika çıkışlı böyle hepimizde bu şekilde.
V2X bu ürünle rekabete girer. Hatta tokatlayabilir. Cloud wireless olduğuyla kalır.Knk çağ atlarsın v2x nediral kullan bence
Abartma kaç yıl önce v2 düz versiyon kullandım nereye tokatlıyorV2X bu ürünle rekabete girer. Hatta tokatlayabilir. Cloud wireless olduğuyla kalır.
V2x ide 850 ye almıştım ondan 3 4 ay oldu şimdi buna birden 3100 verince çok geldi aslında değil ama öyle hissediyorumKnk çağ atlarsın v2x nediral kullan bence
V2 ve V2x ikisini de kullandım V2x anca giriş seviye Rampage, Gampower'ları tokatlar, ses kartsız kullanıldığında 500 liralık kulaklıkdan farkı yok.V2X bu ürünle rekabete girer. Hatta tokatlayabilir. Cloud wireless olduğuyla kalır.
V2X kullanmasam belki inanırdım.V2X bu ürünle rekabete girer. Hatta tokatlayabilir. Cloud wireless olduğuyla kalır.
abartV2X bu ürünle rekabete girer. Hatta tokatlayabilir. Cloud wireless olduğuyla kalır.
Güldürme milleti komedyen misinAbartmalık bir durum yok. 3 yıl V2X kullandım. 2 gündür Cloud kullanıyorum. Her ayarla denediğimde bu şekilde bir yorum yaptım. Herkesin hassasiyeti farklı.