Neler Yeni

800TL'e format fazla mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alperen Yılmaz
Bir arkadaşımın çok yakını, yeni bir laptop almıştı. Laptopu açarken, işletim sistemi kurulu olmadığı için boot menüsüne girip ayar yapmasını istiyordu. Yani usb takıp format atmalıydı, arkadaşımın çok yakını dediğim kişi ise bilgisayarını yeni aldığı için ve hiç bu konulardan anlamadığı için oturduğu mahalledeki bir bilgisayarcıya götürüp gösteriyor. Bilgisayarı adam alıyor ve format atıyor, format attıktan sonra arkadaşımın yakını gidip teslim alıyor. 800 lira fiyat veriyor adam, parayı verip eve geliyor. Eve geldiğinde ekstra olarak farkediyor ki 1 günlük bilgisayarın kapağı çizikler içinde, ne olmuş olabilir? Ne yapmalı, yorumlarınızı bekliyorum.
Bizde bu konuyu tartışıyoruz şu anda, fikirleriniz çok değerli. Siz ne düşünüyorsunuz? Kapağın hali;Alıntıyı görüntüle
Bizim kazık bilgisayarcı bile 450 ye stıyo

aliiii24

80+
Bizim kazık bilgisayarcı bile 450 ye stıyo
Evet hocam, hiç format atmak için bilgisayarcıya gitmediğim için fiyatları bilmiyorum. Ondan konuyu açtım, 800 lira gerçekten çok fazla geldi. Diğer arkadaşlarında dedikleri üzerine şimdi tekrar bilgisayarcıya gidecekler, teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alperen Yılmaz
Evet hocam, hiç format atmak için bilgisayarcıya gitmediğim için fiyatları bilmiyorum. Ondan konuyu açtım, 800 lira gerçekten çok fazla geldi. Diğer arkadaşlarında dedikleri üzerine şimdi tekrar bilgisayarcıya gidecekler, teşekkür ederim.
Hocam usb bellek varsa atarsıniz

Top Bottom