Spectre_zz
80+ Bronze
tabii ki 14 pro kralPeki yakın fiyatlarda örnek 15-16k civarı 14 pro bulabilirsem nasıl olur,zaten Max 3-4 sene kullanırım sonra yoluma bakarım
tabii ki 14 pro kralPeki yakın fiyatlarda örnek 15-16k civarı 14 pro bulabilirsem nasıl olur,zaten Max 3-4 sene kullanırım sonra yoluma bakarım
Lisede değilimde iPhone istiyor insan be hocam,mezunum ben şuançok iyi anlıyorum seni lisedesin yüksek ihtimal 13 pro çek
adaşız deseneLisede değilimde iPhone istiyor insan be hocam,mezunum ben şuan
IMEI sorun değil hocam ikinci telefon vs yaparım halledilir o gerekirse hat takmam telefona arayanimiz soranimiz yok nasıl olsa xdimei yılbasından sonra 44 k olacak diye biliyorum haberin ola
aynı şekil wifi olsa yeterIMEI sorun değil hocam ikinci telefon vs yaparım halledilir o gerekirse hat takmam telefona arayanimiz soranimiz yok nasıl olsa xd
Jdksjdjsk telefonumuz olmasınmi hocam 2 senedir kıytırık redmi 9a kullanıyorum artık değişiklik olsun diyorum haniadaşız desene
Mesaj otomatik birleştirildi:
ders calıs kanka telefonu napacan
Aynen öyle hocam dilinden bal damlıyoraynı şekil wifi olsa yeter
14 pro çektin o zaman kankiJdksjdjsk telefonumuz olmasınmi hocam 2 senedir kıytırık redmi 9a kullanıyorum artık değişiklik olsun diyorum hani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle hocam dilinden bal damlıyor
Yani şöyle diyim;IMEI sorun değil, fiyatı uygun geldi , üstelik öyle yüksek beklentim yok telefondan , fiyatı uygun olan olursa 14 pro vsde alabilirim 3sene civarı Max kullanırım sonra Samsung geçerim zaten.iPhone 13 aldığım zaman 1 hafta zor katlanmıştım. Sonra yolladım ölü fiyattan sarı siteye, maksat elimden çıksın.
Apple olsun diye yanıp tutuşuyorsan bilemem ama hem yurtdışı hem 13 pro gibi eski bir model pek mantıklı değil gibi.
Bakalım fiyat uygun olursa neden olmasın,birde vaktini ayırdığın için teşekkürler kral14 pro çektin o zaman kanki
hocam android fazla ram lazım işletim sistemi için ve sürekli arkaplanda çalışan uygulamalar vs ve kullandıktan sonra ilk gün ki gibi hızlı olamıyor iPhone işletim sistemi daha az ram harcıyor gizliliğine önem veriliyor uygulamayı arkaplana attığın zaman uyku modunda kalıyor ram yemiyor daha stabil çalışıyor zaten tasarımına diyecek laf yok adamlar harika bir tasarım yapmışlar yıllardır kullanıyorlarLisede değilimde iPhone istiyor insan be hocam,mezunum ben şuan