Neler Yeni

7600 4070 super HAZIR SİSTEM 37.499TL

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Anakartı adam edip alınabilir ama zaten geçen ay game garaj'da bu ayardaki sistemler özelleştirmeler ile aynı fiyata geliyordu öyle fiyatı aşırı uygun vs değil. Site de mimli zaten.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,316
İsim
Kadir
Sistemde en sırıtan parça en pahalı parça olunca değerlendirmek zor oluyor burada palit değilde daha iyi marka model olsa gayet iyi sistem daha ucuz olsa palit olsa dahi alınırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
sakın almayın gpu leş, 74 derece görmüş muhtemelen bi 2200-2500 rpm si vardır, palit dual sogutma hem titreşimli çalışır hem iniliti yapar

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burak Taşdemir
VALORANT'ı sistem toplama testine tabi tutanlara ayar oluyorum. 500 fps 1000 fps var mı arttıran.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
her sitede iyi ve kötü olaylar vardır. ben sahsen bu mavi dedikleri siteden sakız bile almadım ama yorumlara baktım memnun olanlarda çok. mesela bu foruma reklam veren itopya çokmu iyi ? sizi kandırıp black fridayda uyutmadımı abi? gaming gen tr 45 binlik sistemi taksitle 70 bine satıyor bunlardan bahseden yok. adil olmayan hakkını alamaz az adil olun..

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hocam indirim bindirim mevzusu ayrı ayıplı ürün satıp kullanıcıyı mağdur etmek ayrı. Şu an yaptığınız resmen küfür eden adamla cinayet işleyen adamı aynı kefeye koymak. Piyasada bir ayıp varsa konuşulur. Oda öyle yapıyor buda böyle yapıyor diye diye böyle insanlar ikinci el kullanılmış yada ayıplı ürünleri 0 parasına bize kakalamaya devam edecekler. Kusra bakmayin ama orası da öyle yapıyor demek geçerli bir argüman değil. Burda yapılan büyük bir ayıptır. 20 binde olsa şu sistem 15 binde olsa 1 kuruş bile kazandırmam bunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası hocam sistemde palit 4070 super var gibi duruyor ama mavi site size bozuğunu yollar bu fiyata muadil diyip 4060 çift fanlı ekran kartına mahkûm kılar. Alınmaz hocam 40 defada olsa alınmaz.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
Hocam indirim bindirim mevzusu ayrı ayıplı ürün satıp kullanıcıyı mağdur etmek ayrı. Şu an yaptığınız resmen küfür eden adamla cinayet işleyen adamı aynı kefeye koymak. Piyasada bir ayıp varsa konuşulur. Oda öyle yapıyor buda böyle yapıyor diye diye böyle insanlar ikinci el kullanılmış yada ayıplı ürünleri 0 parasına bize kakalamaya devam edecekler. Kusra bakmayin ama orası da öyle yapıyor demek geçerli bir argüman değil. Burda yapılan büyük bir ayıptır. 20 binde olsa şu sistem 15 binde olsa 1 kuruş bile kazandırmam bunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası hocam sistemde palit 4070 super var gibi duruyor ama mavi site size bozuğunu yollar bu fiyata muadil diyip 4060 çift fanlı ekran kartına mahkûm kılar. Alınmaz hocam 40 defada olsa alınmaz.
iyide ben siteyi 1 saatir inceliyorum ürün altı yorumlarda herkes sorunsuz almış gitmiş. gecmişinde sorunları olan bir firma o kesinde memnun kalanlarda var arada kaldım bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Uğur ceylan
Olaylara yüzde yüz hakim değilim ama 2014 dü galiba vatan bilgisayar gibi bir firma asus ekran kartını(servisden değişim para iadesi yapıldı) sen bunu kampanyada almışsın kusura bakma sistem bu şekilde görüyor diyerek resmen yarı parasına saydı , bende çok kızdım yıllarca alışveriş yapmadım ama bir süre sonra artık ihtiyacını orası en uygun karşılıyorsa bütçende kısıtlıysa almak durumunda kalıyorsun ama altını çizerek söylüyorum ayıplı yada kullanılmış ürün yollayıp sonra da arkasında durmayan firmadan asla alışveriş yapmam bir daha . Son olarak bazı kişiler yorumlarda gerçekten çok abartıyor en basitinden kutusunu açıp kullanıp geri yolluyor sonra da nasılsa iade hakkım var ee tamam da burada firmaya da yazık be kardeşim .

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom