Neler Yeni

Sizce bu ekran kartını alsam mı yoksa riskli mi?

Keyfen

80+ Bronze
Güzel bir tavsiye, ben sadece 1080P CS2 oynayan ve grafik tasarım ile uğraşan biriyim. Çok ağır oynadığım bir oyun yok. Dış görünüşü + RGB + premium duruşundan dolayı Nitro+ model tam istediğim görüntüye sahip :D
genede 7800 olanı öneririm :D btc zararının çok ufak bir miktarı kadar farkla bence güzel bir kartı hakediyorsun belki bu fiyata gaming gecesinde düşebilir premium olan versiyonları incehesapta bence akşamı bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ

ch510 mesh digital kalitesinde artı olarak ön fanları 140mm ve 360mm sıvı soğutucu desteği var , psuların karşılaştırmasını pek bilmiyorum ama kötü olduğunu sanmıyorum
Ben de kötü olduğunu hiç düşünmüyorum üstelik bu model çok hoşuma gitti - nefes alıyor, görüntüsü şık sadece PSU biraz düşündürmüştü ama 80+ Gold sertifikalı zaten sorun yaratmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

genede 7800 olanı öneririm :D btc zararının çok ufak bir miktarı kadar farkla bence güzel bir kartı hakediyorsun belki bu fiyata gaming gecesinde düşebilir premium olan versiyonları incehesapta bence akşamı bekle
Bekleyelim bakalım :D kredi çekeceğim gene bayacağım, Abdullah uyardı ya hani 2025 ten önce ne alacaksanız acil alın diye.

Keyfen

80+ Bronze
Ben de kötü olduğunu hiç düşünmüyorum üstelik bu model çok hoşuma gitti - nefes alıyor, görüntüsü şık sadece PSU biraz düşündürmüştü ama 80+ Gold sertifikalı zaten sorun yaratmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyelim bakalım :D kredi çekeceğim gene bayacağım, Abdullah uyardı ya hani 2025 ten önce ne alacaksanız acil alın diye.
şuan faiz oranları acayip deli dehşet ödeyebilirsen 3 taksit nakit avans çekip o şekilde alman biraz daha azalıyo öyle

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yo knk sadece 240mm veya 280mm sıvı soğutucu takacağım Arctic veya DeepCool LS520SE
Okadar para vermeye gerek yok bence ozaman
Bendeki zoko amirali oneririm psu yoksa psu high power veya rajintek marka 80+gold işini görür istersen foto atarım özelden

Top Bottom