Spectre_zz
80+ Bronze
ahahahah niye sen para kazanamazsın diye miSen fikir belirtme birader
Mesaj otomatik birleştirildi:
milleti silkelemeye çalışmayın birader
ahahahah niye sen para kazanamazsın diye miSen fikir belirtme birader
Seni güzel silkelemişler belli aula bozuk kanka sen alma zatenahahahah niye sen para kazanamazsın diye mi
milleti silkelemeye çalışmayın birader
ben de 3 tane var be birader vallahaSeni güzel silkelemişler belli aula bozuk kanka sen alma zaten
tamam kanka agresiflige ne gerek varÜrünü satmıyorum ki elimde kalmadı zaten girin bakın sahibinden e 1700 en ucuz şuan hadi 200 indirsinler 1500 ki o da zor yani
Ticareti çoluk çocuktan öğrenecek değiliz tartaklayan milleti belli bozuk olan şeyi neden 3 tane aldın derler adama o zaman gülümben de 3 tane var be birader vallaha
milleti tartaklamaya çalışmıyorum ama
bende ak 820 max almıştım aulayı alınca paketleyip koydum bir yere belki zamanı gelince ak820 max'ı modlayabilirim en basit olarak auladaki poron sünger ve switchleri alıp kasayı da boyarsam keycapsleri de değiştim mi derken 1 tane daha aula fiyatı çıkıyor2k bile eder. Yazılım dışında çok hoş klavye. AK820 var bende o yüzden kullanmıyorum. Ağır biraz da.
Hayır sarı siteden aldım o fiyatagümrük 30 eur sınırı geldikten sonra aldıysanız helal olsun hocam
İşte hocam 30 euro sınırı geçtikten sonra aldıysanız helal olsun diyorum ben daha bugün ve dün sattım 1700 eHayır sarı siteden aldım o fiyata