Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.
Nerede 10 dolar bu aradaMerhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.
steam deNerede 10 dolar bu arada
Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan bu oyun eğlenceli kardeşim al diyorsan alırım.hayatını,arkadaşlarını ,çevreni özellikle aileni seviyorsan başlamanı önermem ama türünün tek örneği sayılabilir o paraya da alınır.
eğlencesini alması zor genel kitle 1000 satin üzerinde oyuncular olduğu için yeni başlayanlara eziyet bir oyun.steam de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan bu oyun eğlenceli kardeşim al diyorsan alırım.
Bende 20 euro nasıl oluyo o ülkeden dolayı mı acabasteam de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan bu oyun eğlenceli kardeşim al diyorsan alırım.
hocam rust'ı zamanında bu fiyata alıp keşke almasaydım dedim , yaklaşık 2 saat oynadıktan sonra oyundan düşen bir item , oyunu aldığım fiyatından daha pahalıydı.Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.