Neler Yeni

Öneri Netgsm deneyimim hakkında

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Baran Çelik
Comnet patlayınca mecbur yeni operatör arayışına geçtim. Netgsm fiyatı uygun olduğundan dün başvuru yaptım ve bugün dönüş sağladılar ve aynı gün aktivasyonu tamamladılar. Gayet hızlı olmaları hoşuma gitti tabi. Şu anda herhangi bir kesinti ya da hız konusunda problem yok altyapının desteklediği maks hızı veriyor. 100 mbps için fiyat 299 TL, referans koduyla üye olduğunuzda 6 ay boyunca faturaya her ay 40 TL indirim uygulanıyor.

Comnet patlayınca mecbur yeni operatör arayışına geçtim. Netgsm fiyatı uygun olduğundan dün başvuru yaptım ve bugün dönüş sağladılar ve aynı gün aktivasyonu tamamladılar. Gayet hızlı olmaları hoşuma gitti tabi. Şu anda herhangi bir kesinti ya da hız konusunda problem yok altyapının desteklediği maks hızı veriyor. 100 mbps için fiyat 299 TL, referans koduyla üye olduğunuzda 6 ay boyunca faturaya her ay 40 TL indirim uygulanıyor.
Bende efsane net'e geçtim comnetten bugün tamamlandı işlemler şuan bende memnunum tavsiye ederim. Comnette kalanlara sabır diliyorum

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Evren AYDIN
Modem.ucreti ile 320 ye geliyor ozaman aylık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende efsane net'e geçtim comnetten bugün tamamlandı işlemler şuan bende memnunum tavsiye ederim. Comnette kalanlara sabır diliyorum
100mps fiyatı güzelmiş hocam modem ücreti ne kadar acaba

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Emre
Ben de geçtim geçmez olaydım İstanbul çevresinde oturanlar hariç geçmesin çünkü tek server leri İstanbul da bundan dolayı ben de sürekli yüksek ping pakel loss oluyor müşteri hizmetleri de 50 ile 100 ping arası normal diyip duruyor 3 ayı doldurur doldurmaz netspeed e dönüş yapacam

Nezha

80+ Bronze
Kusura bakmayın da sıkıntı çekmeye yer arıyor millet diye yorumladım. 1 sene kullandım ortalamanın üstünde bir firma ama ne bir ttnet ne de turknet ediyor.

Top Bottom