Neler Yeni

Diş hastanesine Verdiğim ücreti geri alabilirmiyim ???

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Forumda Dişçi fiyatları vs. Hakkında konu görünce aklıma Eskiden diş için ödediğim ücret geldi Şimdi ben 6.Sınıfta İken üst dişlerim hafif önde olduğu için (tavşan diş gibi ama dışardan belli olmuyor) Dişçiye gitmiştim ve çenemin Geride olduğunu söyledi Bu yüzden Öncelikle Fotodaki gibi Bir alet vereceklerini (çeneyi öne getirmek için) Sonra Tel Takacaklarını (Dişlerim çok sıkışık) ve en sonda'da iç tarafına kuru bilmem ne takacaklarını söylemislerdi Ve hepsi için Toplam Babam 3000 Dolar mı ne vermişti O zaman dolar 2-3TL mi neydi (1000 Dolarda olabilir emin değilim) Neyse Sonra Verdiler fotodaki aleti 6 ay düzenli kullanmam gerekiyordu 1 Ay idare ett Ama 1 Ay sonra Malesef bıraktım çünkü okulda falan sürekli laf atıyolardı İgreniuolardı vs. (çocukluk aklı işte yoksa asla bırakmazdım) Neyse onu kullanmayı bırakınca Tedavi yarım kaldı unuttuk gitti diğer işlemleri yaptırmadık ama parasını peşin ödemiştik

Kısacası Diğer İşlemleri yaptırmadığımız için O parayı Geri alabilmem veya diş teli vs. Yaptırmam mümkünmü sonuçta peşin vermiştik ve kağıt falan imzalamıştık Şuan lise mezunuyum yani aradan 7 Yıl Falan geçti

(Gerçi pek umudum yok ama sorayım dedim belki THH vs. Bir şekilde olur)

images (5).jpeg

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Aradan bunca yıl geçmiş dolar nerdeyde 10 katına çıkmış yeni mi geliyor aklına hocam keşke yaptirsaydim diye pismansindir kesinlikle akran zorbalığı çok kötü bir şey

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Satürn
Adamlar tak demiş çıkarmışsın . Birde diş teli çıktıktan sonra dişler eski haline döndü mü?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
yunusemre
Sa Forumda Dişçi fiyatları vs. Hakkında konu görünce aklıma Eskiden diş için ödediğim ücret geldi Şimdi ben 6.Sınıfta İken üst dişlerim hafif önde olduğu için (tavşan diş gibi ama dışardan belli olmuyor) Dişçiye gitmiştim ve çenemin Geride olduğunu söyledi Bu yüzden Öncelikle Fotodaki gibi Bir alet vereceklerini (çeneyi öne getirmek için) Sonra Tel Takacaklarını (Dişlerim çok sıkışık) ve en sonda'da iç tarafına kuru bilmem ne takacaklarını söylemislerdi Ve hepsi için Toplam Babam 3000 Dolar mı ne vermişti O zaman dolar 2-3TL mi neydi (1000 Dolarda olabilir emin değilim) Neyse Sonra Verdiler fotodaki aleti 6 ay düzenli kullanmam gerekiyordu 1 Ay idare ett Ama 1 Ay sonra Malesef bıraktım çünkü okulda falan sürekli laf atıyolardı İgreniuolardı vs. (çocukluk aklı işte yoksa asla bırakmazdım) Neyse onu kullanmayı bırakınca Tedavi yarım kaldı unuttuk gitti diğer işlemleri yaptırmadık ama parasını peşin ödemiştik

Kısacası Diğer İşlemleri yaptırmadığımız için O parayı Geri alabilmem veya diş teli vs. Yaptırmam mümkünmü sonuçta peşin vermiştik ve kağıt falan imzalamıştık Şuan lise mezunuyum yani aradan 7 Yıl Falan geçti

(Gerçi pek umudum yok ama sorayım dedim belki THH vs. Bir şekilde olur)

Alıntıyı görüntüle
alırsın hatta o verdıgın dolarları suankı kurla gerı verırler fenada para gecer elıne
ya hocam ne anlatıyosun alamassın tabıkıde

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar tak demiş çıkarmışsın . Birde diş teli çıktıktan sonra dişler eski haline döndü mü?
Hocam Diş teli takmadım önce bu aleti kullanacaktım sonra Diş teli takacaklardı

alırsın hatta o verdıgın dolarları suankı kurla gerı verırler fenada para gecer elıne
ya hocam ne anlatıyosun alamassın tabıkıde
Hocam zaten tam okusan anlardın ben Parayı geri almaktan Ziyade işlemlere devam edebilir miyim diye merak ettim çünkü sonuçta peşin verildi yani o alet okey verdi ama bazı anlattığım sebeplerden dolayı kullanmadım ama diş teli ve o diğer işlemi görmedim kullanmadığımız hizmeti ödedik bir nevi Yani eksik kalmış işlem var diye (Ayrıca zaten bir ihtamal dedim böyle alaycı ve sert olamya gerek yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradan bunca yıl geçmiş dolar nerdeyde 10 katına çıkmış yeni mi geliyor aklına hocam keşke yaptirsaydim diye pismansindir kesinlikle akran zorbalığı çok kötü bir şey
Ya Hocam Öncellikle Çok daha önceden yani olaydan 3-5 ay sonra falan aklıma geldi başta Tekrar kullanır düzelince giderim dedim ama yalan oldu bir türlü toplum içinde kullanamadım sonra para şeyi falan geldi aklıma en azından diş telini yaptırım falan ama o zamanlar çocuktum benim elimden bir şey gelmezdi Ailem'de o olaydan ötürü kızgındı yani tekrar o konuyu açıp sorun yaşamak istemedim

Akran Zorbalığına gelince emin Olun İnsanların benim hakkımda ne dedikleri ve konuştukları hayatım boyunca hiç önemli olmadı Asıl vırakma Sebebim O iğrenmiş bakışlarıydı yani İnsanların gözünün üzerimde olması beni rahatsız ediyor o yüzden bıraktım ama Kesinlikle Bin Pişmanım şuanki aklım olsa Asla bırakmazdım

Son düzenleme:

Knispel

80+ Bronze
Hayır tabi ki de sorumluluk kabul etmezler çünkü takıldıktan sonra çıkardığınız için bütün sorumluluk size ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,627
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom