KaptanMC
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 882
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Sa Forumda Dişçi fiyatları vs. Hakkında konu görünce aklıma Eskiden diş için ödediğim ücret geldi Şimdi ben 6.Sınıfta İken üst dişlerim hafif önde olduğu için (tavşan diş gibi ama dışardan belli olmuyor) Dişçiye gitmiştim ve çenemin Geride olduğunu söyledi Bu yüzden Öncelikle Fotodaki gibi Bir alet vereceklerini (çeneyi öne getirmek için) Sonra Tel Takacaklarını (Dişlerim çok sıkışık) ve en sonda'da iç tarafına kuru bilmem ne takacaklarını söylemislerdi Ve hepsi için Toplam Babam 3000 Dolar mı ne vermişti O zaman dolar 2-3TL mi neydi (1000 Dolarda olabilir emin değilim) Neyse Sonra Verdiler fotodaki aleti 6 ay düzenli kullanmam gerekiyordu 1 Ay idare ett Ama 1 Ay sonra Malesef bıraktım çünkü okulda falan sürekli laf atıyolardı İgreniuolardı vs. (çocukluk aklı işte yoksa asla bırakmazdım) Neyse onu kullanmayı bırakınca Tedavi yarım kaldı unuttuk gitti diğer işlemleri yaptırmadık ama parasını peşin ödemiştik
Kısacası Diğer İşlemleri yaptırmadığımız için O parayı Geri alabilmem veya diş teli vs. Yaptırmam mümkünmü sonuçta peşin vermiştik ve kağıt falan imzalamıştık Şuan lise mezunuyum yani aradan 7 Yıl Falan geçti
(Gerçi pek umudum yok ama sorayım dedim belki THH vs. Bir şekilde olur)
Kısacası Diğer İşlemleri yaptırmadığımız için O parayı Geri alabilmem veya diş teli vs. Yaptırmam mümkünmü sonuçta peşin vermiştik ve kağıt falan imzalamıştık Şuan lise mezunuyum yani aradan 7 Yıl Falan geçti
(Gerçi pek umudum yok ama sorayım dedim belki THH vs. Bir şekilde olur)