Neler Yeni

Nasılsınız dostlar??

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
ibrahim demir
hocam 15 ayını boşa harcayan birisini özleme bence
öyle olmuyor ama keşke olsa sesini kokusunu her şeyini özlüyorsun başka biriyle ne tanışmak istiyorsun ne bişey yapmak istiyorsun
unutmaya çalışırsın bir unutmamak için direnir yani bir kere aşık olma hakkınız var oldu oldu olmadı nefes almak zehir olur
yani biri için şehir değiştirirsin taşınırsın paran yoktur borç alıp arkadaşından yanına gidersin ilgi gösterirsin değer verirsin baban kaza geçirir ameliyat olur bırakıp yanına gidersin biri benim için yapsa bunları neler yapmazdım neyse...........

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
öyle olmuyor ama keşke olsa sesini kokusunu her şeyini özlüyorsun başka biriyle ne tanışmak istiyorsun ne bişey yapmak istiyorsun
unutmaya çalışırsın bir unutmamak için direnir yani bir kere aşık olma hakkınız var oldu oldu olmadı nefes almak zehir gelir
yani biri için şehir değiştirirsin taşınırsın parası olmaz para atarsın paran yoktur borç alıp arkadaşından yanına gidersin ilgi gösterirsin değer verirsin baban kaza geçirir ameliyat olur bırakıp yanına gidersin neyse........... biri benim için yapsa bunları neler yapmazdım

yapacak bişey yok hocam zamanla unutmak gerekiyor ben son 2 haftadır unutmamam gereken lişileri bile kendimden uzaklaştırmışım ama şuan öncesine nazaran bi tık daha iyi hissediyorum daha az stresli gibi ama bi yandanda değişik hissediyorum

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
miyuw
hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
boşu boşuna kendimi harap ediyormuş gibi hissediyorum.. dersler çok birikti ama toparlayamıyorum çünkü önce kendimi toparlamam lazım belirsizlik içindeyim böyle çok garip bişey..

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ev-iş, iş-ev

Top Bottom