Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Prime B650M-R 4.049 TL

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih Soydaş

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,458
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart

hangisi iyi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
baba merhaba
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart

hangisi iyi
asus bu model b650 giriş kartı, port çıkışları fakir, ama 7200mhz kadar ram destekliyor. biostar 6000mhz standart.
ben biostar tercih ederim. cebime de bi miktar para kalır :) onunla da kasa fan falan alınır yani

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Lütfü A
bunu sıkıntısız 6000mhz de çalıştırır mı. biostar ile kullanan arkadaş 4800mhz de çalıştırdığını söylemiş forumda.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
bunu sıkıntısız 6000mhz de çalıştırır mı. biostar ile kullanan arkadaş 4800mhz de çalıştırdığını söylemiş forumda.
Asus da çatır çatır sorunsuz çalışır. Biostar çöpü ile kıyaslanamaz bile.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
İkisi arasında kalıp asus almıştım. İnsanlar kağıt üzerinde özelliğe bakıp biostar diyecek muhtemelen ama arasındaki tek fark biostar 4 slot ram girişi ve wifi girişi var (wifi kartı yok) diğer özellikler bakımından asus her türlü önde. Biostarın 10 fazlı olması iyi değil asusun malzeme kalitesi faz sayısı daha iyi ve vrm üzerindeki soğutma blokları daha serin daha yüksek işlemcileri çalıştırmasını destekliyor asusta expo ve aemp desteği var 7200 mhz'ye kadar ram destekliyor ve çoğu rami istediğiniz frekansta çalıştırır. Biostar kullanan kişiler biostarın biosundan memnun değil çok karışık ve eski kötü olduğunu söylüyorlar aynı zamanda bilgisayar açılış bios atlama süresinin uzun olduğunu söylüyorlar. İşin en can alıcı noktasına geleyim garanti. Garanti konusunu araştırdım. Biostarın kutusunun içerisinden Garanti belgesi çıkmıyor. Türkiye'ye getiren tek firma garajonline ve getirdikleri ürüne kendileri garanti veriyorlar tamamen saçmalık. Yani destek alabileceğiniz resmi büyük bir teknik servis ve servis ağı yok. İki gün sonra ram slotu arızalansa yada bios güncelleme yaparken ekrana görüntü gelmese satıcıyla iletişime geçip onlara göndereceksiniz. Asusun ne kadar geniş servis ağı ve servis desteği olduğunu anlatmama gerek bile yok ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor. 4 ram slotu ve wifi girişi (wifi kartı yok sadece girişi var.) sizin için önemli değilse açık ara asus önde biostarla asusu karşılaştırmak asus gibi dev bir markaya hakarettir. Tavsiyem kesinlikle asus alınması yönünde. Bu arada marka olarak bana göre asrock biostardan daha kaliteli markadır.
İyi forumlar.

Son düzenleme:

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
İkisi arasında kalıp asus almıştım. İnsanlar kağıt üzerinde özelliğe bakıp biostar diyecek muhtemelen ama arasındaki tek fark biostar 4 slot ram girişi ve wifi girişi var (wifi kartı yok) diğer özellikler bakımından asus her türlü önde. Biostarın 10 fazlı olması iyi değil asusun malzeme kalitesi faz sayısı daha iyi ve vram üzerindeki soğutma blokları daha serin daha yüksek işlemcileri çalıştırmasını destekliyor asusta expo ve aemp desteği var 7200 mhz'ye kadar ram destekliyor ve çoğu rami istediğiniz frekansta çalıştırır. Biostar kullanan kişiler biostarın biosundan memnun değil çok karışık ve eski kötü olduğunu söylüyorlar aynı zamanda bilgisayar açılış bios atlama süresinin uzun olduğunu söylüyorlar. İşin en can alıcı noktasına geleyim garanti. Garanti konusunu araştırdım. Biostarın kutusunun içerisinden Garanti belgesi çıkmıyor. Türkiye'ye getiren tek firma garajonline ve getirdikleri ürüne kendileri garanti veriyorlar tamamen saçmalık. Yani destek alabileceğiniz resmi büyük bir teknik servis ve servis ağı yok. İki gün sonra ram slotu arızalansa yada bios güncelleme yaparken ekrana görüntü gelmese satıcıyla iletişime geçip onlara göndereceksiniz. Asusun ne kadar geniş servis ağı ve servis desteğini anlatmama gerek bile yok ve anakartlara 3 yıl garanti veriyor. 4 ram slotu ve wifi girişi (wifi kartı yok sadece girişi var.) sizin için önemli değilse açık ara asus önde biostarla asusu karşılaştırmak asus gibi dev bir markaya hakarettir. Bana göre asrock biostardan daha kaliteli markadır.
İyi forumlar.
Hocam ben 9700x ile pbo yaklaşık 100-125 watt kullanmayı hedefliyorum da.Bu kartı mı alayım yoksa Gigabyte b650m d3hp mi? Anakartta aradığım 2 kriter var ucuz olması ve yüksek sıcaklara dayanması. wifi,bluetooth,4 ram slotu veya 2 ssd slotu gibi şeylerle ilgilenmiyorum.

AeosatioN

80+
hocam konudan bağımsız aynı ramler bende de var. asus h610mr anakartta da 4800 çalışıyor. iğrenç bi sorun ve kaynağını bulamıyorum bir türlü

Top Bottom